Κιέβο - Μίλαν 1-2

Gazzetta team
Κιέβο - Μίλαν 1-2

bet365

Η Κιέβο έβαζε δύσκολα στους Ροσονέρι αλλά ο Πολωνός "χτύπησε" ξανά και έδωσε τη νίκη (1-2) που διατηρεί τους Ροσονέρι στην 3η θέση, στο +4 από την Ιντερ.

Το Bentegodi δεν είναι ποτέ εύκολο πέρασμα για κανέναν, ακόμη κι αν η Κιέβο είναι στην τελευταία θέση και καταστρώνει τα πλάνα της για την Serie B. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Μίλαν, η οποία όμως βρήκε τον τρόπο για να πάρει το τρίποντο και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την έξοδο στο Champions League, περιμένοντας να δει αν θα αυξηθεί όντως η διαφορά της από τις Ιντερ (υποδέχεται την Σπαλ) και Ρόμα (υποδέχεται την Εμπολι), οι οποίες παίζουν Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ροσονέρι είχαν από νωρίς την κατοχή της μπάλας αλλά οι Βερονέζοι αμύνονταν σωστά, με αποτέλεσμα τα λεπτά να περνάνε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Μέχρι που φτάσαμε στο 31', όταν ο Μπίλια με μαγική εκτέλεση φάουλ άφησε άγαλμα τον Σορεντίνο για το 0-1. Παρ' όλα αυτά, η Κιέβο κατάφερε να μείνει όρθια και στο 41' ισοφάρισε με την κεφαλιά του Χετεμάι μετά την σέντρα του Λερίς (1-1). Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Κιέβο απείλησε με Χετεμάι και Μετζορίν, αλλά το γκολ ήρθε από τη Μίλαν και συγκεκριμένα από τον Πιόντεκ με την κοντινή προβολή στο 57', κάνοντας το 1-2. Σκορ που έμεινε ως το τέλος, με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο -ο οποίος αποβλήθηκε- να παραμένει στην 3η θέση και να αρχίζει την προετοιμασία για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Ιντερ.

Κιέβο (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Ντεπάολι, Αντρεόλι, Μπάνι (88' Πουτσιαρέλι), Μπάρμπα, Λέρις, Ντιουσέ (77' Κιγινέ), Χετεμάι, Τζακερίνι, Μετζορίνι (77' Τζόρτζεβιτς), Στεπίνσκι.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Κόντι (64' Καλάμπρια), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Λασάλτ, Κεσί, Μπίλια, Πακετά (54' Τσαλχάνογλου), Σούσο (84' Μπορίνι), Πιόντεκ, Καστιγέχο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα