Σπαλ - Σαμπντόρια 1-2

Gazzetta team
Σπαλ - Σαμπντόρια 1-2

bet365

Με doppietta του 36χρονου φορ οι Μπλουτσερκιάτι πέρασαν από την Σπαλ (1-2) και ελπίζουν για Europa League, ενώ η Ουντινέζε έκανε νίκη παραμονής επί της Μπολόνια (2-1).

Στο Stadio Mazza ο Κουαλιαρέλα μπήκε ζεστός και η Σαμπντόρια βασικά καθάρισε από πολύ νωρίς. Στο 4' με ωραίο γυριστό μετά το γύρισμα του Μπερεζίνσκι έκανε το 0-1, στο 11' με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Λινέτι από αρισρερά έκανε το 0-2 και στο 24' άγγιξε και το χατ-τρικ αφού είχε δοκάρι, με τους Γενοβέζους να ελέγχουν πλήρως το ματς. Το μόνο που κατάφερε η Σπαλ, άλλωστε, ήταν να μειώσει στο 94' με τον Κούρτιτς, ενώ στο 97' έχασε με κόκκινη κάρτα στον Τσιόνεκ. Με αυτό το αποτέλεσμα η Σαμπ εξακολουθεί να ελπίζει για έξοδο στο Europa League, ενώ η Σπαλ είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλη νίκη η Ουντινέζε
Στη Dacia Arena η Μπολόνια μπήκε δυνατά και είχε δοκάρι με τον Μπαγέ στο 12', αλλά στο 23' η Ουντινέζε πήρε πέναλτι για μαρκάρισμα του Πόλι στον Πουσέτο και ο Ντε Πάουλ από τα 11 βήματα έκανε το 1-0. Παρ' όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 39' με την κοντινή προσπάθεια του Παλάσιο μετά την ασίστ του Ορσολίνι. Η Μπολόνια έδειχνε να πατάει καλύτερα και στην επανάληψη αλλά ουσία δεν είχε στο παιχνίδι της, με συνέπεια να τιμωρηθεί στο 79', όταν ο Πουσέτο με κεφαλιά -μετά τη σέντρα του Λάρσεν- έκανε το 2-1 και έστειλε τους Φριουλάνι στο +4 από τους Ροσομπλού που παραμένουν στην 18η θέση.

Αντεξε η Φροζινόνε
Στο Luigi Ferraris η Τζένοα υποδέχθηκε την Φροζινόνε, η οποία έμεινε με 10 παίκτες από το 34' λόγω της αποβολής του Κασάτα με απευθείας κόκκινη για το φάουλ στον Μπιράσκι. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά, υποχρέωσαν και την Τζένοα σε έναν αργό ρυθμό και τελικά έφυγαν από τη Γένοβα με βαθμό, αφού το 0-0 έμεινε ως το τέλος. Αποτέλεσμα που βοηθάει ψυχολογικά τη Φροζινόνε στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

SERIE A Τελευταία Νέα