Ο πρόεδρος της Νάπολι άφησε υπόνοιες για Γιουβέντους και VAR

Gazzetta team
Ο πρόεδρος της Νάπολι άφησε υπόνοιες για Γιουβέντους και VAR

bet365

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις άφησε υπόνοιες περί διαιτητικής εύνοιας της Γιουβέντους και περί λάθος χρήσης του VAR και όλα αυτά μια μέρα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, μία ημέρα πριν από το ματς με τη Γιουβέντους, φρόντισε να ρίξει λάδι στη φωτιά. Μιλώντας στην Corriere dello Sport άφησε υπόνοιες ότι η Γιουβέντους ευνοείται από διαιτητικές αποφάσεις και ότι το VAR στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν χρησιμοποιείται σωστά.

«Έχουμε ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα εδώ και 15 χρόνια, αλλά μέχρι να κουραστώ θα προσπαθώ να πάω αυτόν τον σύλλογο εκεί που του αξίζει. Είμαστε πρωταγωνιστές και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί, καθώς το μέλλον ανήκει στη Νάπολι. Αργά ή γρήγορα θα κατακτήσουμε το Σκουντέτο. Υπάρχει μια ανοικτή πληγή από πέρυσι. Πολλοί υποπτεύονται ότι κάτι γίνεται με τον τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα, και δεν είμαι μόνο εγώ», σχολίασε αρχικά ο Ντε Λαουρέντις και πρόσθεσε:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Το VAR μπήκε για να αποφεύγονται διαιτητικά λάθη. Αν δεν γίνεται ευσυνείδητη χρήση του, είναι αναπόφευκτο οι οπαδοί να σκέφτονται άσχημα πράγματα. Και την περσινή σεζόν είχε πολλές αμφιβολίες».

 

SERIE A Τελευταία Νέα