Μάξι Λόπες: «Η Γουάντα ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου και της είχα πει 'όχι'»

Μάξι Λόπες: «Η Γουάντα ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου και της είχα πει 'όχι'»

Gazzetta team
Μάξι Λόπες: «Η Γουάντα ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου και της είχα πει 'όχι'»

bet365

Ο Μάξι Λόπες, πρώην σύζυγος της Γουάντα Νάρα αποκάλυψε ότι της είχε πει «όχι» στο να γίνει μάνατζέρ του, όπως και ότι ο Ικάρντι του κάνει τη ζωή δύσκολη με τα παιδιά.

Υστερα από όσα απίθανα συμβαίνουν καθημερινά με την ξανθιά περσόνα, τον Ικάρντι και την Ιντερ, ο πρώην σύζυγος και έχων τρία παιδιά μαζί της, Μάξι Λόπες, ρωτήθηκε σχετικά και έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

«Οταν ήμασταν μαζί, η Γουάντα μου είχε ζητήσει να γίνει η εκπρόσωπός μου, όμως αρνήθηκα. Θεωρώ ότι υπάρχουν γυναίκες πολύ ικανές για να κάνουν αυτή τη δουλειά, όμως πρέπει να διαχωρίζεις τη δουλειά από την οικογένεια. Δεν ήθελα να μπλέξω αυτά τα δύο πράγματα. Βλέποντας τι συμβαίνει, νομίζω ότι ανάμεσα σε τόσες κακές επιλογές, πήρα και μία σωστή» είπε ο πρώην φορ των Μπαρτσελόνα, Μίλαν, ο οποίος έχει τρία παιδιά με την Γουάντα Νάρα.

«Τα παιδιά μου; Δεν τα βλέπω, πάντα η ίδια ιστορία. Πήγα σε διάφορες ομάδες στην Ιταλία για να τα βλέπω, όμως πάντα αντιμετώπιζα δυσκολίες. Με τον Ικάρντι τα ίδια. Μια φορά του είχα πει ότι όταν γίνει πατέρας θα με καταλάβει, όμως τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα μαζί του και πλέον δεν έχουμε επαφή. Σήμερα ο Μάουρο είναι πατέρας, όμως η στάση του δεν έχει αλλάξει. Στα γενέθλια ενός από τα παιδιά μου, πήρα τηλέφωνο, όμως μου το έκλεισε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα