Τζανιόλο: «Μαθαίνω από Ντε Ρόσι, Μανωλά και Τζέκο»

Τζανιόλο: «Μαθαίνω από Ντε Ρόσι, Μανωλά και Τζέκο»

Κώστας Ζάλιαρης
Τζανιόλο: «Μαθαίνω από Ντε Ρόσι, Μανωλά και Τζέκο»

bet365

Μεγάλωσε θαυμάζοντας τον Κακά, έμεινε άναυδος όταν τον πλησίασε ο Τότι να του δώσει συμβουλές και πλέον τον βοηθούν στις προπονήσεις οι Ντε Ρόσι, Μανωλάς και Τζέκο. Ο Νικολό Τζανιόλο είναι ένα τυχερό και ευτυχισμένο παιδί...

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο 19χρονος άσος της Ρόμα, την περασμένη εβδομάδα, έγινε ο νεότερος σκόρερ στα χρονικά της παρουσίας των «τζιαλορόσι» στο Champions League, βρίσκοντας δυο φορές το δρόμο για τα δίχτυα στη νίκη (2-1) επί της Πόρτο στο «Ολίμπικο», στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Η φήμη του... απογειώθηκε, ο κόσμος άρχισε ν' ασχολείται μαζί του και παραχωρώντας την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, είπε μεταξύ άλλων:

«Είδωλό μου ήταν ο Κακά, πάντα λάτρευα τον τρόπο που αγωνιζόταν και ειδικά τις επαφές του με τη μπάλα. Πριν από το ντεμπούτο μου απέναντι στη Ρεάλ, ο Ντε Ρόσι ήρθε και μου είπε να είμαι χαλαρός και να παίξω όπως γνωρίζω. Το ίδιο έκανε και ο τεράστιος Τότι.

Είναι τεράστια τιμή που ακούγεται πως με συγκρίνουν με τον Τότι αλλά ασφαλώς αυτή τη στιγμή είναι κάτι πολύ βιαστικό και φυσικά δεν έχω κερδίσει τίποτα.

Από τη ντροπή μου, ποτέ δεν τον έχει προσεγγίσει να του μιλήσω ή να του ζητήσω συμβουλή, αλλά έχει έρθει εκείνος πολλές φορές να με δει και μου μιλάει για πράγματα που βλέπει στο παιχνίδι μου. Στις προπονήσεις, τώρα που έχει αποσυρθεί ο Τότι, με προσέχουν και προσπαθώ να πάω πράγματα από τους Ντε Ρόσι, Μανωλά, Τζέκο και τον Κολάροφ. Είναι από τους πιο έμπειρους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα