Η Ίντερ προσφέρει 6,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ράκιτιτς

Η Ίντερ προσφέρει 6,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ράκιτιτς

Η Ίντερ προσφέρει 6,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ράκιτιτς

Εξαιρετική πρόταση από την Ίντερ είναι αυτή που έχει στα χέρια του ο Ιβάν Ράκιτιτς με την ιταλική ομάδα να αισιοδοξεί ότι θα τον κάνει δικό της.

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η Ίντερ έχει ανοίξει συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Κροάτη μέσου, αλλά στις πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών διαπιστώθηκε μια διαφορά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Ίντερ, ωστόσο, αισιοδοξούν ότι το καλοκαίρι ο Ράκιτιτς θα γίνει δικός τους, έχοντας προσφέρει στον παίκτη ένα συμβόλαιο καλύτερο από αυτό που παίρνει στην Μπαρτσελόνα.

Όπως γράφει η Gazzetta dello Sport, η Ίντερ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ράκιτιτς, ως το καλοκαίρι του 2022, με ετήσιες απολαβές 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή ένα εκατομμύριο ευρώ πάνω από τις ετήσιες αποδοχές του στην Μπάρτσα.

Από την πλευρά της η Ίντερ σκοπεύει να συνεχίσει τις συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα άμεσα προκειμένου να γεφυρωθεί η οικονομική απόσταση που χωρίζει τους δύο συλλόγους, με τον Μπέπε Μαρότα να ευελπιστεί ότι θα κλείσει το deal έχοντας άριστες σχέσεις και με τον γενικό διευθυντή των Καταλανών, Πεπ Σεγούρα.

Best of internet