Ρόμα - Μπολόνια 2-1

Gazzetta team
Ρόμα - Μπολόνια 2-1

bet365

Η Ρόμα λύγισε την Μπολόνια στο Olimpico (2-1) και επέστρεψε στο -1 από την Μίλαν και το Champions League.

Μετά το 0-3 στην Κιέβο η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο νίκησε και την ανεβασμένη, Μπολόνια, στην Ρώμη και παρέμεινε έτσι σε απόσταση ενός βαθμού από την 4η θέση της Serie A.

Ο keeper των Giallorossi, Ολσεν, έλειψε στα δύο προηγούμενα ματς, σε αυτό επέστρεψε και έκανε καθοριστικές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος σε δύο σουτ του Σοριάνο. Στην απέναντι πλευρά του γηπέδου οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι σημαντικό κόντρα στο ψυχωμένο σύνολο του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς και έκλεισε το πρώτο μέρος με επεμβάσεις στα σουτ του Εντέρα και για τρίτη φορά του Σοριάνο.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγινα πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 55’ ο Ελ Σαραουί έκανε μαγική ντρίμπλα, ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή από τον Χελάντερ και από τη βούλα του πέναλτι ο Κολάροβ βρήκε με δύναμη τη γωνία (1-0). Στο 73’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Φάσιο και εκείνος με βολέ έγραψε το 2-0 και η Μπολόνια απλά μείωσε στο 84’ με το ωραίο γκολ του Νίκολα Σανσόνε, ο οποίος συνέκλινε από αριστερά και από το πέναλτι εκτέλεσε για το 2-1.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέκο): Ολσεν, Φλορέντσι (83’ Σαντόν), Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Κριστάντε (46’ Ελ Σαραουί), Ν’ Ζονζί, Πελεγκρίνι, Τζανιόλο, Κλάιφερτ (68’ Ντε Ρόσι), Τζέκο.

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαϊλοβιτς): Σκορούπσκι, Μ’ Μπαγέ, Ντανίλο, Χελάντερ, Ντάικς, Πόλι (72’ Τζεμαϊλί), Πούλγκαρ (75’ Φαλτσινέλι), Σοριάνο, Σανσόνε, Σανταντέρ, Εντέρα (66’ Σβάνμπεργκ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα