Τζένοα – Λάτσιο 2-1

Gazzetta team
Τζένοα – Λάτσιο 2-1

bet365

Η Λάτσιο ηττήθηκε με ανατροπή με 2-1 από την Τζένοα στο τελευταίο λεπτό. Νίκες για Έμπολι και Ουντινέζε.

Πλήγμα στα όνειρα της Λάτσιο για έξοδο στο Champions League, καθώς ναι μεν προηγήθηκε της Τζένοα, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και γνώρισε την ήττα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν με σημαντικές απουσίες, όμως κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 44’ με άψογο πλασέ του Μπαντέλι.

Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Στην επανάληψη, όμως, στάθηκαν άτυχοι, καθώς είδαν τον Σανάμπρια να σκοράρει με τύχη για το 1-1 στο 74’, τη στιγμή που είχαν χάσει ευκαιρίες για το 0-2, που πιθανότατα θα τελείωνε τα πάντα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος για το γκολ της νίκης και το βρήκαν στο 4’ των καθυστερήσεων με μακρινό σουτ του Κρισίτο για το τελικό 2-1.

Υπάρχει ζωή στην Ουντινέζε
Είχε πάρει μόλις έναν βαθμό σε τέσσερις δύσκολες αγωνιστικές, με συνέπεια να φιγουράρει οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Εάν έπρεπε λοιπόν η Ουντινέζε να πάρει ένα τρίποντο, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ματς με την ουραγό Κιέβο εντός. Ωστόσο, για ακόμα μία φορά οι Φριουλάνι εμφανίστηκαν με εξαιρετικά αρνητική αγωνιστική διάθεση και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Για καλή τους τύχη σε μία κατά λάθος αγκωνιά εντός περιοχής στο 85', πήραν πέναλτι. Ο Τεόντορτσικ εκτέλεσε, ο Σορεντίνο απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Πολωνός επιθετικός βρήκε δίχτυα. Ετσι η ομάδα του πήρα ανάσα και η Κιέβο βυθίστηκε ακόμα περισσότερο προς τη Serie B.

Τριάρα και... ανάσα
Η Εμπολι αντέδρασε και στο κρίσιμο ραντεβού με τη Σασουόλο φάνηκε συνεπής με τη νίκη. Ανετη εντός έρας επικράτησε 3-0 της Σασουόλο. Στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη η Εμπολι και πλέον πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τα σοβαρά αμυντικά προβλήματα της αντιπάλου και μέσα σε ένα δίλεπτο σφράγισαν το τρίποντο. Στο 34' ο Κρούνιτς άνοιξε το σκορ και στο 37' ο Ακουα πέτυχε το 2-0. Στο 60ο λεπτό ο Φαρίας διαμόρφωσε το 3-0.

 

SERIE A Τελευταία Νέα