Νέο «χτύπημα» από Ικάρντι για την κατάσταση στην Ίντερ (pic)

Νέο «χτύπημα» από Ικάρντι για την κατάσταση στην Ίντερ (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Νέο «χτύπημα» από Ικάρντι για την κατάσταση στην Ίντερ (pic)

bet365

Καμία διάθεση... συμφιλίωσης και ανακωχής δεν φαίνεται να έχει ο Μάουρο Ικάρντι με όσα συμβαίνουν στην Ίντερ με την περίπτωσή του...

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι δηλώσεις της συντρόφου και εκπροσώπου του, Γουάντα Νάρα περί... αστειοτήτων που λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της ομάδας, προκάλεσαν την αφαίρεση του Ικάρντι από τους αρχηγούς της ομάδας, ενώ, ο Σπαλέτι υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής μόνος του αποφάσισε να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ραπίντ στη Βιέννη.

Ο Ικάρντι, έδειξε ότι ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού και κάνει αποθεραπείες, για να δώσει τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς του προπονητή του, ενώ πλέον, η στάση του και κυρίως αυτή της Νάρα έχει εξοργίσει τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, ο Πέρισιτς, έπειτα από τους ισχυρισμούς της εκπροσώπου του Ικάρντι περί διαταραγμένης σχέσης μεταξύ τους, φέρεται να είπε στον Αργεντινό: «Πες στη γυναίκα σου να μη μιλάει για εμένα δημόσια...».

Έπειτα απ' όλα αυτά, ο Μάουρο Ικάρντι έδειξε ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του και δεν θα κάνει πίσω, στέλνοντας μήνυμα μέσω social media, όπου ανάρτησε φωτογραφία του και έγραψε:

«Είναι καλύτερα να κρατάς το στόμα κλειστό και να σε νομίζουν οι άλλοι χαζό παρά να το ανοίξεις και να τους το επιβεβαιώσεις».

 

SERIE A Τελευταία Νέα