Αταλάντα – Σπαλ 2-1

Gazzetta team
Αταλάντα – Σπαλ 2-1

bet365

Ο Κολομβιανός matador με το 16ο φετινό του στο Calcio γύρισε (2-1) το ματς με τη Σπαλ και έστειλε την ομάδα του στο -2 από το Champions League. Εντός ήττα (0-1) σοκ για Σαμπντόρια από Φροζινόνε. Ανεβαίνει η Τορίνο (1-0 την Ουντινέζε).

Εξι αγωνιστικές αήττητη (4 νίκες), τρελή πρόκριση επί της Γιουβέντους στο Κύπελλο. Η Αταλάντα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του Calcio και φρόντισε να επιβεβαιώσει στο εντός με τη Σπαλ, ότι βρίσκεται στο τέλειο momentum. Ο Πετάνια με κεφαλιά (8') έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά δεν το πανηγύρισε (σ.σ.: δανεικός από την Αταλάντα). Η Σπαλ άντεξε στην πίεση που δέχτηκε έως το 57', όταν ο Ιλισιτς πλάσαρε από κοντά έπειτα από πάρε βάλε του μεγάλου πρωταγωνιστή της σεζόν και του απογεύματος στο Μπέργκαμο, Ντουβάν Ζαπάτα. Ο Κολομβιανός φορ (79') έκανε την ανατροπή για το 2-1 και με το 16ο τέρμα του στο Καμπιονάτο έστειλε τους νικητές στο -2 από το Champions League.

Μεγάλο διπλό η Φροζινόνε
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας πέτυχε η Φροζινόνε, που μπορεί εντός έδρας να μην έχει κερδίσει ακόμα, αλλά μακριά από τους οπαδούς της έχει ήδη πανηγυρίσει τρεις φορές φέτος! Η ομάδα του Μπαρόνι έκανε την έκπληξη και κέρδισε δίκαια με 1-0 την Σαμπντόρια χάρη στο γκολ του Τσοφάνι από το 25’. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της Ευρώπης, ενώ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο -2 από τη σωτηρία.

Νίκη... Ευρώπης η Τορίνο
Η Τορίνο επιβλήθηκε με 1-0 της Ουντινέζε και πλησίασε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Άινα στο 31’, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 75’, όταν ο Ντε Πάουλ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σιρίγκου από την άσπρη βούλα. Η Ουντινέζε τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις ο Ντε Μαϊό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα