Ηλίας Κουτσουπιάς: Greece's Next Top Talent! (gTV)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Ηλίας Κουτσουπιάς: Greece's Next Top Talent! (gTV)

bet365

Το gazzetta έζησε μια μέρα μαζί με τον Ηλία Κουτσουπιά στην Μπολόνια και σας μεταφέρει την καθημερινότητα του 17χρονου μέσου, που έχει ρήτρα 1,5 εκατομμύριο ευρώ στο συμβόλαιό του και παρακολουθείται από τις Μίλαν και Ρόμα!

Δεν έχει να κάνει τόσο με το γονίδιο, παρά τα σχετικά κλισέ, όσο με τις προσλαμβάνουσες. Ένα αγόρι που μεγαλώνει με πρότυπο τον πατέρα του και τον βλέπει να ιδρώνει, να πονάει και να ζει για το ποδόσφαιρο, αλήθεια τι επιλογές έχει; Πώς να μην παλέψει να μοιάσει στο είδωλό του; Να τον ξεπεράσει; Πώς να μην ονειρεύεται όσα ασυναίσθητα κι εν πολλοίς άθελά του έμαθε ν'αγαπά;

Τα υπόλοιπα οφείλονται στο ταλέντο. Εκεί, ναι, μπορούμε να μιλήσουμε για γονίδιο. Αν κι ο Γιώργος Κουτσουπιάς ήταν αμυντικός. Που έμεινε στην ιστορία για ένα γκολ. ΟΦΗ, Ευρώπη, Κουτσουπιάς ήταν το σύνθημα.

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς είναι μέσος. Και μάλλον θα σημειώσει περισσότερα γκολ από τον πατέρα του. Το gazzetta έζησε μια μέρα μαζί του στην Μπολόνια. Εκεί όπου αγωνίζεται και στο συμβόλαιό του έχει ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ. Με τη Μίλαν και τη Ρομα να τον παρακολουθούν στενά. Στα 17 του.

Πώς είναι να ζεις μόνος σου σε μια ξένη χώρα; Να κυνηγάς τα όνειρά σου; Η απάντηση στο βίντεο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.