Κιέβο - Ρόμα 0-3

Gazzetta team
Κιέβο - Ρόμα 0-3

bet365

Η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες με το 0-3 στην Βερόνα επί της Κιέβο και έπιασε στην 4η θέση την Λάτσιο.

Υστερα από ένα πολύ δύσκολο διάστημα, η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς έκανε το χρέος της κόντρα στην ουραγό, Κιέβο, την οποία νίκησε με σβηστές τις μηχανές με 0-3. Ρόμα και Λάτσιο είναι πλέον μαζί στους 38 βαθμούς και το +2 από την Μίλαν, που έχει ένα ματς λιγότερο, κόντρα στην Κάλιαρι στο San Siro.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο 9' ο Ελ Σαραουί έφυγε από κανονική θέση και παρότι πήγε πλάγια βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Σορεντίνο για το 0-1 και δέκα λεπτά αργότερα ο Τζέκο από το ίδιο σχεδόν σημείο μέσα στην περιοχή, σκόραρε με αριστερό πλάσε. Μετά το 0-2 οι Giallorossi χαλάρωσαν και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης και το 51' έκρυψαν την μπάλα με τον Τζέκο να δίνει την τελική πάσα στον Κολάροβ και εκείνος με δυνατό διαγώνιο σουτ να γράφει το 0-3 που έμελλε να είναι και το τελικό, αφού στο

Κιέβο (Μίμο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Φρέι, (39' Ντεπάολι) (72' Σκελότο), Μπάνι, Ροσετίνι, Μπάρμπα, Λερίς, Ντιουσέ, Χετεμάι (59' Πιαζόν), Τζακερίνι, Στεπίνσκι, Τζόρτζεβιτς.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Μιράντε, Κάρσντορπ, Μαρκάνο, Φάσιο, Κολάροβ, Κριστάντε, Ν' Ζονζί, Τζανιόλο (76' Ντε Ρόσι), Ελ Σαραουί (86' Κλάιφερτ), Σικ (59' Φλορέντσι), Τζέκο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα