Γιώργος Αντζουλάς: Δηλώθηκε στην πρώτη ομάδα της Φιορεντίνα! (pic & vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Γιώργος Αντζουλάς: Δηλώθηκε στην πρώτη ομάδα της Φιορεντίνα! (pic & vid)

bet365

Η Φιορεντίνα δήλωσε δύο νέους παίκτες στο ρόστερ της κι ο ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Αντζουλάς, ο οποίος πήρε το νούμερο «30»!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Κίεβο - Ρόμα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η καριέρα του Γιώργου Αντζουλά στην Ιταλία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το καλοκαίρι άφηνε τον Αστέρα και την Τρίπολη για να μετακομίσει σε μία από τις σημαντικότερες ομάδες της Serie A, τη Φιορεντίνα.

Ο 19χρονος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Primavera και μάλιστα σκόραρε στην πρόσφατη νίκη με 4-3 επί της Γιουβέντους με κεφαλιά ψαράκι στο 76'.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που είχε γενέθλια στις 4/2, πήρε το καλύτερο δώρο γενεθλίων βλέποντας τις προσπάθειές του να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο, μιας κι οι «βιόλα» τον δήλωσαν στη λίστα της πρώτης ομάδας, δίνοντάς του το νούμερο «30».

Μάλιστα, η απουσία των Νίκολα Μιλένκοβιτς και Βίτορ Ούγκο ενόψει Νάπολι δεν αποκλείει το γεγονός να μπει στην αποστολή για το ματς με τους «παρτενοπέι».

Θυμίζουμε πως αν ο Αντζουλάς αγωνιστεί έστω και 1' με τη φανέλα της πρώτης ομάδας, ο Αστέρας θα λάβει 2.000.000 ευρώ. Οι Αρκάδες είχαν προνοήσει και τώρα είναι κοντά στο να δουν ένα σπουδαίο deal να τους φέρνει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία τους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα