Ρόμα - Μίλαν 1-1

Gazzetta team
Ρόμα - Μίλαν 1-1

bet365

Με τον Ντοναρούμα να κάνει τρομερές επεμβάσεις, η Μίλαν έμεινε όρθια με 1-1 στο Olimpico, κράτησε από κάτω την Ρόμα και της πήρε την ισοβαθμία.

Επιστροφή χρημάτων* στο Φροζινόνε - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Rossoneri χρειάστηκαν τι επεμβάσεις του Τζίτζιο Ντοναρούμα για να πάρουν αποτέλεσμα στο Olimpico από την Ρόμα. Η ομάδα του Γκατούζο προηγήθηκε με συνδυασμό Πακετά-Πιόντεκ, πιάστηκε στον ύπνο στην αρχή του δευτέρου μέρους, αλλά έχει δίκιο να φωνάζει για ένα καθαρό πέναλτι στον Σούσο και μια κόκκινη πουν δόθηκε στον Πελεγκρίνι. Η Μίλαν κράτησε την 4η θέση της Serie A και από κάτω την Ρόμα, την οποία θα έχει από κάτω και σε περίπτωση ισοβαθμίας αφού είχε νικήσει 2-1 στον αγώνα του πρώτου γύρου, όμως κινδυνεύει να αποκτήσει συγκάτοικο την Δευτέρα (04/02) αν η Λάτσιο νικήσει την Φροζινόνε.

Η Ρόμα μπήκε πιο καλά και στο 16' ο Τζέκο είδε τον Ντοναρούμα να ζεσταίνει τα γάντια του για τη συνέχεια. Στην πρώτη και μοναδική φάση της στο πρώτο μέρος η Μίλαν πήρε προβάδισμα όταν στο 26' ο Πακετά έκλεψε από τον Πελεγκρίνι και έκανε τη σέντρα και ο Πιόντεκ εκτέλεσε από κοντά για το 0-1. Οι Rossoneri οργανώθηκαν αμυντικά στη συνέχεια και άφησαν... εντελώς την μπάλα στην Ρόμα, που είχε τις φάσεις για να ισοφαρίσει όμως βρήκε μπροστά της έναν τοίχο. Στο 36' ο Ντοναρούμα έβγαλε με το ένα χέρι το συρτό σουτ του Τζανιόλο και στο 44' ο 19χρονος έκανε εκπληκτική διπλή επέμβαση σε κεφαλιά του Σικ και σουτ του Τζέκο από κοντά.

Οση δουλειά έριξε σε 45 λεπτά για να κρατήσει το 0-1 η Μίλαν στο πρώτο μέρος, την είδε να πηγαίνει χαμένη μέσα σε 25 δευτερόλεπτα στην επανάληψη. Στο 46' ο Κάρσντορπ έκανε τη σέντρα, ο Ντοναρούμα αναγκάστηκε να αποκρούσει την προσπάθεια για αυτογκόλ από τον Μουσάκιο και ο Τζανιόλο σε κενό τέρμα έκανε εύκολα το 1-1. Η Ρόμα παρέμεινε πιο μπροστά και πιο δραστήρια, η Μίλαν δεν κατάφερνε να βγάλει καμία κόντρα σωστά και στο 71' έπιασε ξανά δουλειά ο Ντοναρούμα βγάζοντας την κεφαλιά του Τζέκο. Δέκα λεπτά μετά ο Πελεγκρίνι είχε πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά στο δοκάρι με τη μοναδική μεγάλη φάση της στο δεύτερο μέρος, οι Rossoneri λίγο έλειψε να κλέψουν το ματς αλλά το βολέ του Λασάλτ στο 90' απέκρουσε ο Ολσεν.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Φάσιο, Μανωλάς, Κάρσντορπ (86' Σαντόν), Ντε Ρόσι, Πελεγκρίνι, Φλορέντσι (65' Ελ Σαραουί), Σικ (81' Κλάιφερτ), Τζανιόλο, Τζέκο.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπακαγιόκο, Κεσί, Πακετά (77' Καστιγιέχο), Τσαλχάνογλου, Σούσο (87' Λασάλτ), Πιόντεκ (87' Κουτρόνε).

 

SERIE A Τελευταία Νέα