Κριστιάνο: Η καλύτερη παρθενική χρονιά και φουλ για ρεκόρ στα γκολ (vids)

Κριστιάνο: Η καλύτερη παρθενική χρονιά και φουλ για ρεκόρ στα γκολ (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: Η καλύτερη παρθενική χρονιά και φουλ για ρεκόρ στα γκολ (vids)

bet365

Στην ηλικία των 33 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει σε εξαιρετική κατάσταση και ευτυχώς για τη Γιουβέντους και δυστυχώς για κάθε αντίπαλο της ομάδας, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ το αποδεικνύει περίτρανα στο γήπεδο.

Ο CR7 σκόραρε ακόμα δυο φορές στη φετινή Serie A απέναντι στην Πάρμα, το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο, ακόμα κι αν είχε χαρίσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του με το προσωρινά 3-1 στα 25 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι «παρμέντσι» αντεπιτέθηκαν και έφτασαν στο τελικό 3-3 με τα δυο γκολ του Ζερβίνιο.

Η φετινή Serie A αποδεικνύει πως όταν το παλιό κρασί είναι καλό, τότε είναι ασύγκριτο. Είναι τρομερό το γεγονός πως ο 33χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σκόρερ με 17 τέρματα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ένα γκολ λιγότερο έχει ο εκπληκτικός, Φάμπιο Κουαλιαρέλα στη Σαμπντόρια.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε 22 ματς στο τρέχον πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας, ο Πορτογάλος αστέρας έχει καταγράψει και 6 ασίστ, τις περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, ενώ γενικότερα σε όλες τις διοργανώσεις έχει 19 γκολ και 8 ασίστ σε 30 αναμετρήσεις.

Ήδη, είναι ο ποδοσφαιριστής που από άποψη αριθμών έχει καταγράψει την καλύτερη παρθενική χρονιά του στη Γιουβέντους, αφού κανείς στην πρώτη του σεζόν δεν είχε παρουσιάσει τέτοια νούμερα και δεν είχε τέτοια συμβολή στα γκολ της ομάδας, η οποία, παρά την ισοπαλία με την Πάρμα, παραμένει άνετη και χαλαρή στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Τα 17 τέρματα που έχει σκοράρει, είναι μόλις έξι λιγότερα από εκείνα του Νταβίντ Τρεζεγκέ από την αγωνιστική περίοδο 2005-2006, με τον Γάλλο επιθετικό να είναι αυτός τον οποίο κυνηγάει πλέον ο Κριστιάνο για να κάνει ακόμα καλύτερη και πιο ιστορική την επίδοσή του στην ... ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Τρεζεγκέ, είχε σταματήσει στα 23 γκολ πριν από 13 χρόνια, στην 5η του σεζόν στους «μπιανκονέρι», φυσικά σε μικρότερη ηλικία από αυτή που βρίσκεται ο Ρονάλντο και κάνει ακόμα πράγματα και θαύματα...

Την ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015, ο Λούκα Τόνι, με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα είχε γίνει ο γηραιότερος στη Serie A που τερμάτισε στην κορυφή των σκόρερ με 22 γκολ, σε μια επίδοση που επίσης φαίνεται πολύ εύκολη για τον φετινό Κριστιάνο στη «μονομαχία» με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα