Τορίνο - Ιντερ 1-0

Gazzetta team
Τορίνο - Ιντερ 1-0

bet365

Με γκολ του Ιτσο η Γκρανάτα επικράτησε της Ιντερ με 1-0 και είναι στο -3 από το Europa League. Αποβλήθηκε στο 86' ο Πολιτάνο για τους Νερατζούρι.

Η Ιντερ είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -5 τη 2η Νάπολι, μετά το 0-0 του Σαββάτου με τη Μίλαν, αλλά η Τορίνο έδειξε να έχει μεγαλύτερο κίνητρο και τελικά ήταν αυτή που πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, η οποία τη διατηρεί ζωντανή στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, αφού οι αποστάσεις είναι κοντινές. Κάτι που ισχύει και για το Champions League, αφού η 3η Ιντερ βλέπει τη Μίλαν στο -5 και τη Ρόμα στο -6, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι σοβαρή στη συνέχεια για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, με τον Λαουτάρο στο 4', αλλά η ευκαιρία χάθηκε, ενώ στο 19' ο Σιρίγκου απέκρουσε το σουτ εκτός περιοχής του Ικάρντι. Το ματς ήταν κλειστό και η Τορίνο είχε ως πρώτο μέλημα να είναι σοβαρή πίσω, βρίσκοντας τη λύση μπροστά στο 35': Σέντρα του Ανσάλντι, κεφαλιά του Ιτσο και η μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς (1-0). Στην επανάληψη ο Σπαλέτι προσπάθησε να βελτιώσει τα πράγματα με τις αλλαγές του αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε αφού η Ιντερ δεν είχε καθαρές ευκαιρίες, χάνοντας στα τελευταία λεπτά και τον Πολιτάνο που αποβλήθηκε για έντονες διαμαρτυρίες...

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ιτσο, Νκουλού, Τζίτζι, Ανσάλντι (81' Μπερενγκέρ), Ρινκόν, Λούκιτς (78' Μπαζέλι), Ντε Σιλβέστρι, Αϊνα, Τζάτζα (89' Ιάγκο Φαλκέ), Μπελότι.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Μιράντα (54' Ναϊνγκολάν), Ντ'Αμπρόζιο, Βεσίνο (83' Καντρέβα), Μπρόζοβιτς, Νταλμπέρτ, Ζοάο Μάριο (71' Πολιτάνο), Ικάρντι, Λαουτάρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα