Ο λόγος που ο Πιόντεκ δεν πήρε τον αριθμό «9» στη φανέλα της Μίλαν

Κώστας Ζάλιαρης
Ο λόγος που ο Πιόντεκ δεν πήρε τον αριθμό «9» στη φανέλα της Μίλαν

bet365

Ο Κριστόφ Πιόντεκ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τη Τζένοα στη Μίλαν, θα είναι εκείνος που θα πάρει πλέον το βάρος του σκοραρίσματος για τους «ροσονέρι», παρ' όλα αυτά, δεν πήρε τον αριθμό «9» γιατί... δεν του το επέτρεψαν.

Τσέλσι - Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Πολωνός στράικερ εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο το εξαιρετικό πρώτο μισό που έκανε στη φετινή σεζόν με τους Γενοβέζους και μετακόμισε στο Μιλάνο για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Ιγουαΐν, μετά τη δική του μεταγραφή στην Τσέλσι.

Ολοκληρώνοντας τη μετακίνησή του στο «Σαν Σίρο», ο Πιόντεκ ζήτησε να πάρει τη φανέλα με το «9», όμως, δεν του την έδωσαν.

«Θεωρούμε ότι ο αριθμός αυτός έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία και για να τον αποκτήσει ένας ποδοσφαιριστής, πρέπει να έχει δείξει ότι το αξίζει. Γι' αυτό και του δώσαμε προσωρινά τον αριθμό “19”» είπε ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Λεονάρντο, σε μια δήλωση που θυμίζει σίγουρα πιο... ρομαντικές εποχές του ποδοσφαίρου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα