Ελ Καντουρί για ΠΑΟΚ: «Παίζει με ΟΦΗ και μετακομίζει στην Πάρμα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ελ Καντουρί για ΠΑΟΚ: «Παίζει με ΟΦΗ και μετακομίζει στην Πάρμα»

bet365

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, σύμφωνα με νέα ιταλικά δημοσιεύματα, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια θα μετακομίσει στην Πάρμα.

Το πρωί της Τετάρτης (23/1) ιταλικά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραμένει βασικός μεταγραφικός στόχος της Πάρμα, τώρα υπάρχουν νέες αναφορές που μιλούν με βεβαιότητα γύρω από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαροκινού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «parmatoday.it» ο Ελ Καντουρί θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ παίζοντας για τελευταία φορά την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ.

Με το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο» να λήγει το 2021, ο Μαροκινός θα μετακομίσει στην Πάρμα αρχικά ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες, με την ύπαρξη ρήτρας αγοράς του από την ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «παρμεζάνι» του προσφέρουν συμβόλαιο 3,5 ετών και όπως τονίζεται η άφιξη του στην Ιταλία οροθετείται στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Ο Μίνο Ραιόλα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, είναι αυτός που έχει αναλάβει το τελευταίο κομμάτι των διαπραγματεύσεων και όπως τονίζεται «κάνει τα πάντα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του πελάτη του στην Ιταλία», παρά τις αντιρρήσεις που φέρνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα