«Ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει για τον Ελ Καντουρί»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίζει για τον Ελ Καντουρί»

bet365

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η Πάρμα περιμένει την απάντηση του Ιβάν Σαββίδη θέλοντας να κλείσει εντός της ημέρας τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Νέα ιταλικά δημοσιεύματα διατηρούν ανοικτή την υπόθεση του Μαροκινού μέσου του ΠΑΟΚ και το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει η Πάρμα για την απόκτησή του.

« Η Πάρμα σήμερα θα προσπαθήσει να κλείσει τις διαπραγματεύσεις για τον μεσοεπιθετικό Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ για τα άκρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Gazzetta dello Sport», ενώ σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportparma.com», η ιταλική ομάδα περιμένει την τελική απάντηση του «Δικεφάλου».

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα επιβεβαιώνεται η θέληση του Ελ Καντουρί να επιστρέψει στην Ιταλία, «ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, κάτι που δε θέλει ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου, που τον έβαλε βασικό στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον Πανιώνιο», σημειώνεται, ενώ όπως αναφέρεται «ο τεχνικός διευθυντής, Ντανιέλε Φατζιάνο και ο ατζέντης του παίκτη, Ντιέγκο Ταβάνο, ελπίζουν να την ξεπεράσουν τις επόμενες ώρες, προσμετρώντας τη θέληση του παίκτη να αφήσει την Ελλάδα (έχει απαντήσει ήδη θετικά στην πρόταση της Πάρμα). Η πρόταση της Πάρμα είναι γνωστή. Εξάμηνος δανεισμός με οψιόν αγοράς και στη συνέχεια, τριετές συμβόλαιο».

Σύμφωνα με τους Ιταλούς «η τελευταία λέξη ανήκει στον πρόεδρο, Ιβάν Σαββίδη που αναμένεται μέσα στην ημέρα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα