Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 3-3

Gazzetta team
Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 3-3

bet365

Μουριέλ και Κουαλιαρέλα έβαλαν από δύο γκολ και Φιορεντίνα και Σαμπντόρια αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο Artemio Franchi. Ισόπαλο και το SPAL - Μπολόνια (1-1).

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκτός από τα γκολ, Viola και Σαμπ δεν πήρε καμία τους τρεις βαθμούς και δεν πλησίασαν στις θέσεις Ευρώπης. Μέχρι το 34' με κάποιο τρόπο το 0-0 είχε διατηρηθεί και από εκείνο το σημείο και μετά ήρθε τσουνάμι γκολ. Ο Μουριέλ μέσα από την περιοχή σκόραρε και δεν πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα για το 1-0 της Φιορεντίνα, η οποία στο 39' έμεινε με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Φερνάντες για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 44' με φάουλ-μύθο δοκάρι-και-μέσα ο Γκαστόν Ραμίρες έκανε το 1-1 αλλά στην επανάληψη και το 70' ο Μουριέλ πέτυχε εκληκτικό γκολ με δύο ντρίμπλες και τρελή κούρσα (2-1).

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η συνέχεια ανήκε στον Κουαλιαρέλα που με πέναλτι στο 81' έκανε το 2-2 και στο 85' με απίθανο πάρσιμο ανάμεσα από δύο και τελείωμα πέφτοντας έκανε το 2-3, που όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν οι Γενοβέζοι καθώς στο 93' ύστερα από blackout της άμυνας είδαν τον Πετσέλα από κοντά να γράφει το τελικό 3-3. Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, SPAL και Μπολόνια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Φεράρα με τον Παλάσιο να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και τον Αντενούτσι να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα