Η πρόταση της Πάρμα για τον Ελ Καντουρί

Σταύρος Σουντουλίδης
Η πρόταση της Πάρμα για τον Ελ Καντουρί

bet365

Οι Ιταλοί συνεχίζουν τις αναφορές γύρω από το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει, εδώ και μέρες, η Πάρμα για την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ.

Η ιταλική ομάδα έχει συζητήσει και σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τον ατζέντη του Μαροκινού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, ωστόσο μέχρι στιγμής οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δεν έχουν πάρει την τελική απόφασή τους, αναφορικά με το μέλλον του 28χρονου ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

Ο Ελ Καντουρί δείχνει έντονες τάσεις φυγής από τον ΠΑΟΚ και μια επιθυμία επιστροφής στο αγαπημένο του ιταλικό πρωτάθλημα.

Η πρόταση της Πάρμα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Tuttosport», περιλαμβάνει τον δανεισμό του Μαροκινού μέχρι το καλοκαίρι και ρήτρα εξαγοράς 1.000.000 ευρώ το καλοκαίρι, ενώ στον ποδοσφαιριστή προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το μεσημέρι ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου στην Πάρμα ανέφεραν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, που θα ανοίξει το δρόμο για την άφιξη του Ελ Καντουρί στην ιταλική πόλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα