Μέχρι Παρασκευή για Πιόντεκ η Μίλαν, προτάθηκε και ο Μπατσουαγί

Gazzetta team
Μέχρι Παρασκευή για Πιόντεκ η Μίλαν, προτάθηκε και ο Μπατσουαγί

bet365

Οι εξελίξεις στην Μίλαν αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Γκονζάλο Ιγουαΐν τρέχουν, καθώς ως την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει τη θα γίνει με τον Κριστόφ Πιόντεκ, ενώ στους «ροσσονέρι» προτάθηκε και ο Μίκι Μπατσουαγί.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Από την στιγμή που υπήρξε η συμφωνία της Γιουβέντους με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Γκονζάλο Ιγουαΐν, στην Μίλαν τρέχουν προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του. Βασικός στόχος παραμένει ο Κριστόφ Πιόντεκ με τον επιθετικό της Τζένοα να έχει μια πολύ καλή χρονιά έχοντας 13 γκολ σε 19 αγώνες.

Για τον 23χρονο Πολωνό η ομάδα της Γένοβα ζητάει ένα ποσό που φτάνει τα 40 εκατομμύρια και όπως γράφουν οι Ιταλοί το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει ως την Παρασκευή, ημέρα που αναμένεται να υπάρξει και το σχετικό ραντεβού. Ωστόσο ο Πιόντεκ δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος, μιας και τις τελευταίες ώρες προτάθηκε και ο Μίκι Μπατσουαγί, ο οποίος ήταν να δοθεί στην Μονακό, αλλά δεν ήθελε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι «ροσσονέρι» τρέχουν όσο γίνεται πιο γρήγορο προκειμένου ο Τζενάρο Γκατούζο να έχει το συντομότερο δυνατό στην διάθεσή του τον αντικαταστάτη του Ιγουαΐν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα