Ελ Καντουρί: «Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία»

Gazzetta team
Ελ Καντουρί: «Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος με την στάση του δείχνει να πιέζει ως προς την παραχώρησή του στην Πάρμα.

Η Πάρμα θέλει να αποκτήσει, αρχικά ως δανεικό, τον Ομάρ Ελ Καντουρί στον οποίο προσφέρει τριετές συμβόλαιο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ προς το παρόν «άναψε κόκκινο» σ’ ότι αφορά την αποχώρηση του Μαροκινού μέσου από την ομάδα.

Πάντως, ο Ελ Καντουρί με δηλώσεις του στην Ιταλία έδειξε διάθεση αποχώρησης από την Τούμπα και επιστροφής του στο πρωτάθλημα της Serie A.

«Ακόμη δεν γνωρίζω πως θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση. Θέλω να γυρίσω στην Ιταλία, αλλά αυτό εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά», υποστήριξε μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ για το θέμα της μεταγραφής του στην Πάρμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα