Νάπολι – Μπολόνια 3-2

Νάπολι – Μπολόνια 3-2

Gazzetta team
Νάπολι – Μπολόνια 3-2

bet365

Οι Ροσομπλού πήγαν να κάνουν ζημιά στο «Σάο Πάολο», ισοφάρισαν δύο φορές, αλλά οι Παρτενοπέι πήραν στο φινάλε το τρίποντο (3-2) και παρέμειναν στο -9 από την κορυφή.

Η προηγούμενη φορά που είχε ηττηθεί, ήταν από τη Γιουβέντους τέλος Σεπτεμβρίου. Ωσπου την προηγούμενη αγωνιστική την πλήγωσε η Ιντερ στο 92'. Επομένως, η Νάπολι ήατν αναμενόμενο και λογικό να περιμένει αντίδραση και εύκολη επικράτηση εντός με την Μπολόνια. Ωστόσο, οι Ροσομπλού της έβαλαν σοβαρές δυσκολίες. Ισοφάρισαν δύο φορές, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ της νίκης με 3-2 στο 88' και στο φινάλε να σώζουν το τρίποντο πάνω στη γραμμή.

Ο Μίλικ επιβεβαίωσε ότι βιώνει την καλύτερη περίοδό του και με πλασέ (15') και κεφαλιά (51') έδωσε δύο φορές προβάδισμα στους Παρτενοπέι, φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, με δύο κεφαλιές (37' Σανταντέρ, 80' Ντανίλο) η Μπολόνια πήγε να πάρει τον βαθμό, με το σουτ του Μέρτενς όμως στο 88' να χαρίζει τη Νάπολι τους τρεις βαθμούς και να την κρατάει στο -9 από την κορυφή.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Μαλκουί, Μαξίμοβιτς, Γκουλάμ (68' Μάριο Ρουί), Αλαν, Ζιελίνσκι, Βέρντι (58' Φαμπιάν Ρουίθ), Καγιεχόν (83' Ουνά), Μέρτενς, Μίλικ

Μπολόνια (Πίπο Ιντζάγκι): Σκορούπσκι, Ντε Μαϊό, Ελάντερ, Ματιέλο, Ντάικς, Πόλι (79' Ορσολίνι), Πούλγκαρ, Σβάνμπεργκ (71' Νάγκι), Παλάσιο, Σανταντέρ (42΄Φαλτσινέλι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα