Προκαλεί για τη ρατσιστική επίθεση στον Κουλιμπαλί ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ιταλικής Κυβέρνησης!

Κώστας Ζάλιαρης
Προκαλεί για τη ρατσιστική επίθεση στον Κουλιμπαλί ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ιταλικής Κυβέρνησης!

bet365

Ο Ματέο Σαλβίνι, προσπάθησε να ελαττώσει τον σάλο που έχει προκληθεί από τη ρατσιστική επίθεση που σημειώθηκε εις βάρος του Καλιντού Κουλιμπαλί στο ματς της Νάπολι με την Ίντερ και εκφράστηκε με βάση τα ακροδεξιά του «πιστεύω».

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ιταλίας, μάλλον άκουσε μονάχα αποδοκιμασίες και όχι ήχους μαϊμούδων από τους οπαδούς της Ίντερ στο «Τζουσέπε Μεάτσα», το βράδυ της Τετάρτης, ενώ μάλιστα, ανέφερε πως «θα την πληρώσει ο καλός κόσμος της Ίντερ για ορισμένους εγκληματίες που πάλευαν 2 χλμ. μακριά από το γήπεδο;».

Κι όλα αυτά, από άνθρωπο της Κυβέρνησης, τη στιγμή που υπάρχει ένας νεκρός οπαδός από χτύπημα που δέχθηκε από βαν αντίπαλης οπαδικής παράταξης και τέσσερις μαχαιρωμένοι...

«Και ο Μπονούτσι αποδοκιμάστηκε, όπως ο Κουλιμπαλί, πάει να πει ότι είναι ρατσισμός αυτό; Καλά έκανε ο διαιτητής και συνέχισε το ματς. Υπάρχουν εγκληματίες που έρχονται από άλλες χώρες για να προκαλέσουν επεισόδια και βία. Περιμένω απαντήσεις από τις Αρχές και την Αστυνομία γιατί κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Τι να πω για τον Κουλιμπαλί; Θα ήθελα να τον δω με τη φανέλα της Μίλαν... Είναι δυνατός».

 

SERIE A Τελευταία Νέα