Σπαλ – Κιέβο 0-0

Σπαλ – Κιέβο 0-0

Σπαλ – Κιέβο 0-0

Αποτέλεσμα που δεν τις βολεύει καθόλου διατήρησαν οι Σπαλ και Κιέβο στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Serie A, αφού το τελικό 0-0 ναι μεν τους δίνει έναν βαθμό, αλλά στην κατάστασή τους, απλά παρατείνει το μεγάλο θρίλερ... Δοκάρι σε τρομερό σουτ είχε ο Φλοκάρι στο 93' για τη Σπαλ! 

Από τη μία, η Κιέβο θέλει ν' αποσπαστεί από την επικίνδυνη ζώνη και ν' ανοίξει τη διαφορά από τις τρεις τελευταίες θέσεις, ωστόσο, απέτυχε να το κάνει. Βέβαια, είχε τεράστια ευκαιρία στο 23ο λεπτό όταν ο Πελισιέ σε ταχύτατη αντεπίθεση πλάσαρε, για να δει τον Λατσάρι ν' απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Η Σπαλ, από την πλευρά της, παραμένει ουραγός της βαθμολογίας και φυσικά, ο βαθμός είναι κάτι που... ούτε με σταγόνα στον ωκεανό δεν μπορεί να μοιάσει. Είχε δυο δοκάρια στο ματς, αρχικά με τον Κούρτιτς στο 60ο λεπτό, στα τελευταία λεπτά έχασε μεγάλη ευκαιρία και ο Παλόσκι που άργησε να «εκτελέσει» μπροστά από τον Σορεντίνο και η προσπάθειά του κόντραρε, ενώ στο 93' ο Φλοκάρι με εκπληκτικό σουτ είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο! 

Η Κιέβο, με τις πέντε διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα ισοφάρισε την επίδοση που είχε επιδείξει ξανά το 2002 και... απειλεί με νέο ρεκόρ!

Best of internet