Το βίντεο της Μίλαν για τα 119 χρόνια ζωής! (vid)

Το βίντεο της Μίλαν για τα 119 χρόνια ζωής! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το βίντεο της Μίλαν για τα 119 χρόνια ζωής! (vid)

bet365

«119 χρόνια πάθους και περηφάνιας» συμπληρώνει η Μίλαν, όπως τονίζει και στο βίντεο που δημιούργησε και δημοσίευσε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, με ατάκες από σπουδαίους θρύλους που τίμησαν το κλαμπ...

Από τον Νερέο Ρόκο και τον Τζιάνι Ριβέρα, στον Μπαρέζι κι από εκεί στον Σάκι, τον Φαν Μπάστεν, τον Σεβτσένκο και τον Αντσελότι.

Όλοι τους έχουν καταστήσει σαφές και ξεκάθαρο το μέγεθος της Μίλαν αλλά και των συναισθημάτων τους για τον σύλλογο, έτσι όπως αποτυπώνονται οι αναφορές τους για την ομάδα στο όμορφο βίντεο των «ροσονέρι» για τα 119α γενέθλιά τους.

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Η Μίλαν έχει μετρήσει 18 τίτλους Serie A, έχει και δυο πρωταθλήματα δεύτερης κατηγορίας, παρουσιάζει 5 Κύπελλα, 5 Super Cup Ιταλίας, 7 Champions League, 2 Κύπελλα Κυπελλούχων, 5 Super Cup Ευρώπης, 3 Διηπειρωτικά και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα