Ψηλά στη λίστα της Ρόμα ο Πάουλο Σόουζα

Ψηλά στη λίστα της Ρόμα ο Πάουλο Σόουζα

Gazzetta team
Ψηλά στη λίστα της Ρόμα ο Πάουλο Σόουζα

bet365

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και στη Ρόμα έχουν ψηλά τον Πάουλο Σόουζα στη λίστα τους για να τον αντικαταστήσει.

Η Ρόμα αγνοεί τη χαρά της νίκης πάνω από ένα μήνα μετρώντας τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Η στήριξη στον Ντι Φραντσέσκο αρχίζει και χάνεται και οι φωνές εντός ομάδας εντείνονται για την απομάκρυνσή του.

Ο ιταλικός Τύπους εικάζει πως μια νέα γκέλα με την Τζένοα την Κυριακή θα σημάνει και την απόλυσή του και η Corriere dello Sport αναφέρει ότι η λύση έχει βρεθεί.

Τορίνο – Γιουβέντους με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα ο Πάουλο Σόουζα είναι θετικός να αναλάβει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι σε περίπτωση που Ρόμα και Ντι Φραντσέσκο χωρίσουν τους δρόμους τους.

Ο Πορτογάλος φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή στο στρατόπεδο των Τζαλορόσι, έχοντας μείνει χωρίς ομάδα έπειτα από την αποχώρησή του από την κινεζική Τιανγίν Κουανγιάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα