Σασουόλο – Φιορεντίνα 3-3 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σασουόλο – Φιορεντίνα 3-3 (vid)

bet365

Με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει με δέκα παίκτες και με τη Φιορεντίνα να βγάζει ψυχή σε σημείο που το ματς φαινόταν εντελώς χαμένο, οι «βιόλα» πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Σασουόλο με το τελικό 3-3!

Η νίκη μπορεί να... αγνοείται ακόμα, από τα τέλη Αυγούστου, η κατάσταση να μην ισιώνει με τίποτα, όμως, η ομάδα του Πιόλι αυτή τη φορά έβγαλε τεράστια αντίδραση σ' ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν οι «βιόλα» να το έχουν παρατήσει στο 80', όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων (3-1). Η αποβολή του Τζούρισιτς έδωσε... τόλμη, η οποία δεν χάθηκε ακόμα κι όταν επανήλθε η αριθμητική ισορροπία με την κόκκινη του Μιλένκοβιτς και ο Μιραλάς που είχε περάσει με αλλαγή σκόραρε στο 96' για το τελικό 3-3.

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε το ματς με τους Κιέζα και Σιμεόνε στον πάγκο και τους Γκέρσον, Πιάτσα και τον 18χρόνο Βλάχοβιτς στην επίθεση (!) στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα. Και ήταν... παρούσα – απούσα επιθετικά, απέναντι σε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και πάλευε μέχρι να το πάρει.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μίλαν – Τορίνο και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τη Σασουόλο που κυριαρχούσε στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, ο Ντάνκαν άνοιξε το σκορ με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή στο 62' μετά από απομάκρυνση μιας σέντρας από τον Λαφόντ, ενώ, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος γύρισε για τον Μπαμπακάρ στο 67' για να γράψει εύκολα εκείνος το 2-0 από πλεονεκτική θέση. Η Φιορεντίνα αναθάρρησε όταν στο 70' ο Σιμεόνε πλάσαρε από κανονική θέση έπειτα από πρόσκρουση της μπάλας στο δοκάρι για να κάνει το 2-1, ωστόσο, το ενδιαφέρον κράτησε ελάχιστα, από τη στιγμή που η Σασουόλο βρήκε κι άλλο εντυπωσιακό γκολ με το μακρινό σουτ του Σένσι στο 80' για το τελικό 3-1.

Oι νικητές έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τζούρισιτς στο 87', μόλις 13 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς στη θέση του Ντι Φραντσέσκο, αφού μαζί με την κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα πήρε... στα καπάκια δεύτερη για διαμαρτυρία!

Το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα, μείωσαν στο 3-2 με τον Μπενάσι από την απόκρουση του Κονσίλι σε κεφαλιά του Φερνάντες, ο σκόρερ λίγο έλειψε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει με προβολή από το δεύτερο δοκάρι αλλά δεν έπιασε καλά τη μπάλα... Στη συνέχεια της φάσης και με τον Μπεράρντι να βγαίνει στην επίθεση, ο Μιλένκοβιτς τον σταμάτησε παίρνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι «βιόλα» έμειναν κι αυτοί με 10, αλλά δεν παράτησαν την προσπάθεια και ανταμείφθηκαν στο 96' με το διαγώνιο αριστερό σουτ του Κέβιν Μιραλάς για το τελικό 3-3!

 

SERIE A Τελευταία Νέα