Αταλάντα - Νάπολι 1-2

Gazzetta team
Αταλάντα - Νάπολι 1-2

bet365

Η Νάπολι είδε την Αταλάντα να απαντά στο γρήγορο γκολ της, όμως είχε τον τελευταίο λόγο και με τον Μίλικ στο 85' πήρε μεγάλο διπλό και πέρασε στο +3 από την Ιντερ.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν ήθελε με τίποτα να δει την Γιουβέντους να ξεφεύγει με διψήφια διαφορά, ούτε την Ιντερ να την πιάνει και αφού παρέταξε την ομάδα του με την ίδια 11άδα με τον Ερυθρό Αστερά, την είδε να παίρνει δύσκολη και πολύτιμη νίκη εκτός με την Αταλάντα με 1-2. Οι Partenopei άνοιξαν το σκορ στα 76' όταν η μπαλιά του Ινσίνιε πέρασε για τον Φαμπιάν Ρουίθ και εκείνος από κοντά βρήκε δίχτυα για τρίτη φορά μακριά από το San Paolo. Η Νάπολι ήταν ανώτερη, είχε κάποιες καλές στιγμέ αλλά το 0-1 έμεινε για το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη η Αταλάντα μπήκε πιο δυνατά και δεν άργησε να απαντήσει, με τον [πρώην Ναπολιτάνο] Ντούβαν Ζαπάτα να παίρνει την ασίστ από τον Ριγκόνι και να εκτελεί από κοντά για το 1-1. Τη νίκη στους φιλοξενούμενους χάρισε ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 81' και τέσσερα λεπτά αργότερα με βολέ νίκησε τον Μπερίσα γράφοντας το τελικό 1-2.

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Μαντσίνι (89' Τουμινέλο), Παλομίνο, Μαζιέλο, Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκόυσενς, Γκόμες, Ριγκόνι (71' Βαλζάνια), Ντούβαν Ζαπάτα.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μαξίμοβιτς (77' Χισάι), Αλπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Καγιεχόν, Αλαν, Χάμσικ, Φαμπιάν Ρουίθ (77' Ζιενλίνσκι), Ινσίνιε, Μέρτενς (81' Μίλικ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα