Σε τροχιά Ευρώπης η Τορίνο (vid)

Gazzetta team
Σε τροχιά Ευρώπης η Τορίνο (vid)

bet365

Η Τορίνο επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-1 της Τζένοα εντός έδρας και μπήκε σε ευρωπαϊκή τροχιά. Ισοπαλίες για Φροζινόνε, Σασουόλο.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Τορίνο, η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Τζένοα. Η «γκρανάτα» εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή, ήταν πιο ουσιαστική, σκόραρε δυο φορές σε ένα λεπτό, με συνέπεια να βρεθεί στην 6η θέση. Στο 28ο λεπτό ο Ρόμουλο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε, ωστόσο οκτώ λεπτά αργότερα ο Κουάμε σκόραρε για τη Τζένοα. Η Τορίνο πίεσε, ο Ανσάλντι στο 45' ισοφάρισε σε 1-1 και στην επόμενη φάση, ο Μπελότι από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 2-1.

Η μονομαχία του Άρη με τον Παναθηναϊκό LIVE στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Πήρε βαθμό η Κάλιαρι
Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την Κάλιαρι, αυτή τη φορά στο «Benito Stirpe» με τη Φροζινόνε. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς τρίποντο και διατηρήθηκαν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Κασάτα άνοιξε το σκορ στο 14' για τη Φροζινόνε, ωστόσο ο Φαρίας έφερε το ματς στα ίσα στο 77'.

Ολα μηδέν...
Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το ματς της Σασουόλο με την Ουντινέζε σε ένα ματς κακό σε ποιότητα. Ετσι, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τη Λάτσιο στην 5η θέση. Δεύτερο ματς που κράτησε ανέπαφη την εστία της η Ουντινέζε, πήρε τέσσερις βαθμούς σε αυτό το διάστημα και βρέθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

 

SERIE A Τελευταία Νέα