Λάτσιο - Μίλαν 1-1

Λάτσιο - Μίλαν 1-1

bet365

Η... μισή Μίλαν βρέθηκε μια ανάσα από ένα σούπερ διπλό στο Olimpico, όμως η Λάτσιο ισοφάρισε σε 1-1 στο 94' και κράτησε τη θέση της στην πρώτη 4άδα.

Αν πριν αρχίσει το ματς έλεγες σε έναν οπαδό της Μίλαν να υπογράψει για ισοπαλία, πιθανότατα θα το έκανε αφού ο Γκατούζο είχε μισή ομάδα [τραυματίες Κόντι, Καλντάρα, Ρομανιόλι, Μουσάκιο, Μπίλια, Μποναβεντούρα, τιμωρημένος Ιγουαΐν], όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στην Αιώνια Πόλη, οι Rossoneri έχουν κάθε λόγο να είναι ξενερωμένοι. Η Λάτσιο αν και ήταν καλύτερη συνολικά, βρέθηκε να χάνει στο φινάλε με το γκολ του Κεσί, όμως ο Χοακίν Κορέα στο 94' της χάρισε μια πολύτιμη ισοπαλία (1-1) η οποία την κρατά στις θέσεις Champions League, στο +1 από την Μίλαν.

Η Λάτσιο από το πρώτο μέρος φάνηκε ότι θα έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος καθώς στο 16' το σουτ του Τσαλχάνογλου πήγε στο δοκάρι. Η Μίλαν κατάφερνε σε κάποια διαστήματα να κρατήσει μπάλα και να σπάσει τον ρυθμό των Ρωμαίων, που είχαν τις καλύτερες φάσεις προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου με τις προσπάθειες των Ιμόμπιλε και Παρόλο να είναι ικανές να κάνουν τη ζημιά.

Η επανάληψη ξεκίνησε με φάση για την Λάτσιο με τον Λούλιτς και το ματς πήγε στο ίδιο τέμπο με το σύνολο του Ιντζάγκι μπροστά. Στο 58' ο Ντοναρούμα έκανε τρομερή επέμβαση στο πλασέ του Ιμόμπιλε και στη συνέχεια το γυριστό το Παρόλο πέρασε έξω, ενώ η Μίλαν απείλησε στο 61' με το σουτ του Μπορίνι. Στο 71' ο keeper των Rossoneri έβγαλε την κεφαλιά του Γουάλας και στο 78' η ομάδα του πήρε προβάδισμα όταν ο Καλάμπρια έφυγε από δεξιά μετά την πάσα του Σούσο, γύρισε στον Κεσί που σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Γουάλας και ξεγέλασε τον Στρακόσα. Το 0-1 όμως δεν έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς η Λάτσιο έπαιξε όλη μπροστά και βρήκε το γκολ στο 94' με το συρτό σουτ του Χοακίν Κορέα για το τελικό 1-1.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Ράντου (82' Καϊσέδο), Ατσέρμπι, Γουάλας, Μάρουσιτς, Λούλιτς, Μπαντέλι, Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (65' Λουκάκου), Λουίς Αλμπέρτο (65' Χοακίν Κορέα), Ιμόμπιλε.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ροδρίγες, Καλάμπρια, Μπορίνι, Μπακαγιόκο, Κεσί, Τσαλχάνογλου, Σούσο, Κουτρόνε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα