Γιουβέντους – Σπαλ 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Γιουβέντους – Σπαλ 2-0

bet365

Ο Κριστιάνο που έκανε σούπερ εμφάνιση, έπιασε την προ 50 ετών επίδοση σκοραρίσματος του Αναστάζι και οδήγησε τη Γιούβε στο εύκολο 2-0 επί της Σπαλ.

Δεν είχε ξανασυμβεί στη Γιουβέντους από το 1968-'69. Ηταν ο Πιέτρο Αναστάζι που στην πρώτη του σεζόν με τα μπιανκονέρι είχε βρει δίχτυα εννέα φορές στις 13 πρώτες αγωνιστικές. Και τώρα το επανέλαβε ως πρωτοεμφανιζόμενος ο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μπορεί να έχασε το άχαστο σε εντελώς κενή εστία έπειτα από δοκάρι, αλλά φρόντισε πριν από αυτό, αλλά και μετά, να χτίσει το εύκολο 2-0 επί της Σπαλ.

Στο 29' πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας σε φάουλ του Πιάνιτς και σκόραρε με πλασέ στην κίνηση, έχοντας βάλει γκολ σε 140 διαφορετικούς αντιπάλους. Στο 60' έκανε φοβερό σπριντ, έσωσε μία χαμένη μπάλα και από εκεί η φάση ολοκληρώθηκε με πλασέ του Μάντσουκιτς. Με αυτόν τον τρόπο η Γιούβε, που στο εν λόγω ματς ξεκούρασε κάποιους βασικούς, διεύρυνε το τρελό αήττητο σερί της στο Καμπιονάτο (12 νίκες, 1 ισοπαλία).

* Ο Τζόρτζο Κιελίνι με 483 παιχνίδια έγινε ο 5ος σε συμμετοχές στην ιστορία του club (Ντελ Πιέρο, Σιρέα, Μπουφόν, Φουρίνο)!

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Περί, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο, Αλεξ Σάντρο (87' Κιελινι), Πιάνιτς, Μπεντανκούρ, Ντάγκλας Κόστα (72' Ματουιντί), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάντζουκιτς

Σπαλ (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Γκομίς, Φελίπε, Τσιόνεκ, Μπονιφάτσι, Φάρες, Μισιρόλι (59' Βαλότι), Σιαταρέλα (83' Βαλντιφιόρι), Κούρτιτς, Λάτσαρι, Αντενούτσι, Πετάνια (85' Παλόσκι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα