Ουντινέζε - Ρόμα 1-0

Gazzetta team
Ουντινέζε - Ρόμα 1-0

bet365

Η Ρόμα μπορεί να είχε κατοχή και παράδοση με το μέρος της, όμως η Ουντινέζε στο ντεμπούτο του Νίκολα στον πάγκο νίκησε 1-0 παίρνοντας την πρώτη νίκη από τον Σεπτέμβριο.

Οι Friuliani είχαν μόλις έναν βαθμό στις τελευταίες επτά αγωνιστικές και όπως αποδείχθηκε η αλλαγή προπονητή, με τον Ντάβιντε Νίκολα να αντικαθιστά τον Χούλιο Βελάσκες, έπιασε τόπο. Η Ρόμα είχε δέκα σερί νίκες στην Serie A κόντρα στην Ουντινέζε [χωρίς νίκη από το 2011 κόντρα στους Giallorossi], στο πρώτο μέρος είχε κατοχή 77%, όμως έφυγε ηττημένη από την Dacia Arena πληρώνοντας και τις απουσίες.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 53' ο Ροδρίγο Ντε Πάουλ, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλου από δεξιά και αφού μπήκε στην περιοχή πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μιράντε, που πήρε τα γάντια αντί του Ολσεν. Το 1-0 παρέμεινε ως το τελικό αφήνοντας την Ρόμα σε απόσταση από την 4άδα, αφού στη μεγαλύτερη φάση των Giallorossi, ο Ν' Ζονζί αμαρκάριστος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Ουντινέζε (Ντάβιντε Νίκολα): Μούσο, Εκόνγκ, Νόιτνικ, Σαμίρ (69' Πετσέλα), Τερ Αβεστ, Φοφανά, Μπεχράμι, Μαντραγκόρα, Λάρσεν, Ντε Πάουλ (79' Μάτσις), Πουσέτο (94' Ντ' Αλεσάντρο).

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Μιράντε, Σαντόν, Φάσιο, Ζεσούς, Κολάροβ, Ν' Ζονζί, Κριστάντε, Κλάιφερτ (64' Ουντέρ), Λορέντζο Πελεγκρίνι (79' Τζανιόλο), Ελ Σαραουί, Σικ (71' Τζέκο).

 

SERIE A Τελευταία Νέα