Η Γιουβέντους Μανωλά, η Ρόμα... Ρουγκάνι

Η Γιουβέντους Μανωλά, η Ρόμα... Ρουγκάνι

Η Γιουβέντους Μανωλά, η Ρόμα... Ρουγκάνι

Η Γιουβέντους θέλει να δώσει τη ρήτρα των 36 εκατομμύριων για τον Κώστα Μανωλά και στη Ρόμα εξετάζουν υποψήφιους στόχους για το κέντρο της άμυνας, έχοντας ψηλά στη λίστα τον Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Γιουβέντους φέρεται να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Κώστα Μανωλά και σύμφωνα με την Corriere dello Sport στο στρατόπεδο της Ρόμα έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων για το κέντρο της άμυνας.

Όπως αναφέρει το ιταλικό ρεπορτάζ, η Γιουβέντους δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να «σπάσει» τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μανωλά και στη Ρόμα γνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο, ψάχνουν ήδη για στόπερ που μπορεί να απασχολήσουν σοβαρά τον σύλλογο.

Στη λίστα του αθλητικού διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι βρίσκεται μάλιστα παίκτης της Γιουβέντους και συγκεκριμένα ο Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Όπως γράφει η Corriere dello Sport, ο Μόντσι συναντήθηκε με τον ατζέντη του 24χρονου Ιταλού κεντρικού αμυντικού της Γιουβέντους, κάνοντας έτσι την πρώτη διερευνητική κρούση.

Best of internet