Συντριβή της Ίντερ στο Μπέργκαμο (vid)

Gazzetta team
Συντριβή της Ίντερ στο Μπέργκαμο (vid)

bet365

Με μια τρομερή εμφάνιση η Αταλάντα συνέτριψε την Ίντερ με το εμφατικό 4-1. Είχαν μείνει στην Μπαρτσελόνα οι «νερατζούρι», οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Θα περίμενε κανείς πως η ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα θα έδινε την ορμή στην Ίντερ κόντρα στην Αταλάντα. Στο Μπέργκαμο όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ η Ίντερ ή μάλλον η Αταλάντα δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να εμφανιστεί.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν απόλυτη κυρίαρχος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και αν δεν ήταν ο Χαντάνοβιτς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις από το πρώτο 45λεπτο. Ζαπάτα και Χάτεμπουρ απείλησαν αρχικά πριν ο Ολλανδός δεξιός μπακ στο 9' με προβολή ανοίξει το σκορ.

Οι φάσεις για τους γηπεδούχους συνεχίστηκαν και ήταν η σειρά του Γκόμες να φτάσει κοντά στο γκολ με τον Χαντάνοβιτς να λέει όχι, ενώ και ο Ίλισιτς μπήκε στην λίστα με τις χαμένες ευκαιρίες. Κι ενώ η Αταλάντα έχανε τα γκολ, στην πρώτη φάση της επανάληψης η Ίντερ κέρδισε πέναλτι με τον Ικάρντι να ευστοχεί για το 1-1.

Η απάντηση της Αταλάντα δεν άργησε να έρθει και στο 62' ο Μαντσίνι (δηλωμένος οπαδός της Ίντερ) έκανε το 2-1. Όπως ήταν λογικό η Ίντερ βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και το πλήρωσε στα τελευταία λεπτά αρχικά με την κεφαλιά του Γκιμσίτι στο 88' και με τον Γκόμες στη συνέχεια στις καθυστερήσεις, για μια Ίντερ που τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπρόζοβιτς.

Ενδεκάδες:

Αταλάντα: Μπερίσα, Τολόι (56' Καστάν), Γκιμσίτι, Μαντσίνι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρον, Φρόλιερ, Γκόσενς, Γκόμες, Ίλισιτς, Ζαπάτα (70' Πάσαλιτς)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόσιο, Μιράντα (71' Βρσάλικο), Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο (46' Μπόρχα Βαλέρο), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Πολιτάνο (65' Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι, Πέρισιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα