Καρνέζης: «Μου αρέσει το πάθος των Ναπολιτάνων»

Καρνέζης: «Μου αρέσει το πάθος των Ναπολιτάνων»

Κώστας Ζάλιαρης
Καρνέζης: «Μου αρέσει το πάθος των Ναπολιτάνων»

bet365

Για τη μέχρι στιγμής παρουσία του στη Νάπολι, τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Κάρλο Αντσελότι αλλά και τον κόσμο της ομάδας μίλησε ο Ορέστης Καρνέζης, τονίζοντας πως «θέλουμε πολύ να προκριθούμε στα νοκ-άουτ του Champions League».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα ΜΟΛ Βίντι - ΠΑΟΚ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Έλληνας πορτιέρε ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συνύπαρξη με τους Οσπίνα και και Μέρετ πως «είμαστε όλοι έτοιμοι να παίξουμε και να βοηθήσουμε. Εγώ με τον Οσπίνα έχουμε εμπειρία και πίσω υπάρχει και ο Μέρετ που είναι τρομερό ταλέντο».

Για τις επιλογές του προπονητή του και τις φορές που έχει κληθεί εκείνος να υπερασπιστεί την εστία της Νάπολι, ο Καρνέζης υποστήριξε ότι: «Είναι πολύ καλό και για την ομάδα να έχει τρεις τερματοφύλακες, αλλά γενικότερα έχουμε ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα και πολύ καλούς επιθετικούς που μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή και να ξεκλειδώσουν μια πολύ ζόρικη και σκληρή άμυνα».

Σχολιάζοντας τους στόχους των «παρτενοπέι» και κυρίως το Champions League ανέφερε ότι: «Θέλουμε πολύ να περάσουμε στα νοκ-άουτ, όμως έχουμε βρεθεί σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Έχουμε παίξει κόντρα σε ομάδες με μεγάλο μπάτζετ αλλά και που ήταν πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης όπως η Λίβερπουλ, όμως ευχόμαστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Κλείνοντας και σχολιάζοντας τη δική του παρουσία στην ιταλική πόλη και την ομάδα, ο Έλληνας πορτιέρε είχε να πει: «Ήταν τεράστια τιμή για εμένα να με θέλει η Νάπολη. Μου αρέσει πολύ το πάθος των οπαδών μας, η ζεστασιά των ανθρώπων, αλλά και το φαγητό όπως η πίτα, το ψάρι και το κρέας...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα