Ιντερ - Τζένοα 5-0

Gazzetta team
Ιντερ - Τζένοα 5-0

bet365

Με τον Γκαλιαρντίνι να βάζει δύο γκολ και τον Ζοάο Μάριο να μοιράζει ασίστ, η Ιντερ σκόρπισε 5-0 την Τζένοα, έφτασε τις 7 σερί νίκες και πάτησε ξανά στη 2η θέση. Επαιξε και σκόραρε ο Ναϊνγκολάν.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ξεκούρασε τους Ικάρντι, Βρσάλικο, Βεσίνο και έδωσε μερικά λεπτά στον όχι 100% έτοιμο, Ναϊνγκολάν σαν αλλαγή, όμως είδε την ομάδα του να κάνει χαλαρά τη δουλειά κόντρα στην Τζένοα, η οποία για δεύτερη φορά σε διάστημα μερικών ημερών έφυγε ηττημένη από το Meazza.

Αφού είχαν καλές στιγμές με Λαουτάρο Μαρτίνες και Πέρισιτς, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13' όταν ο Μπιράσκι έκανε λάθος και ο Γκαλιαρντίνι βρήκε στόχο από κοντά. Τέσσερα λεπτά αργότερα 'χτύπησε' ο Πολιτάνο ο οποίος μπήκε στην περιοχή μετά την πάσα του Ζοάο Μάριο και πλάσαρε στη γωνία για το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Νωρίς στην επανάληψη (49') ο Γκαλιαρντίνι πέτυχε και δεύτερο γκολ τελείωνοντας κάθε ελπίδα για την Τζένοα και στο 91' ο Ζοάο Μάριο με ωραίο αρίστερό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ναϊνγκολάν στο 94' με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ζοάο Μάριο.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Νταλμπέρ, Ντ' Αμπρόζιο, Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς (87' Ναϊνγκολάν), Ζοάο Μάριο, Πολιτάνο (58' Κεϊτά Μπαλντέ), Πέρισιτς (76' Μπόρχα Βαλέρο), Λαουτάρο Μαρτίνες.

Τζένοα (Ιβάν Γιούριτς): Ράντου, Γκίντερ, Μπιράσκι, Πέδρο Περέιρα, Ρομέρο, Λάζοβιτς, Σάντρο (58' Μιγκέλ Βελόζο), Ρόμουλο (80' Ομεόνγκα), Μπέσα, Πάντεβ (51' Πιόντεκ), Κουαμέ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα