Σασουόλο - Μπολόνια 2-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Σασουόλο - Μπολόνια 2-2 (vids)

bet365

Σχεδόν όπως εκείνη αντέδρασε και πήρε τον βαθμό (2-2) με την Τορίνο επιστρέφοντας στο ματς, η Μπολόνια είδε τη Σασουόλο να την ισοφαρίζει δυο φορές και το μεταξύ τους ματς στο «Ρέτζιο Εμίλια» ολοκληρώθηκε με το τελικό 2-2 στη 10η αγωνιστική της Serie A!

Η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι έφτασε πολύ κοντά σε ένα τεράστιο «τρίποντο» έτσι ώστε να επιχειρήσει σε βάθος χρόνου ν' ανοίξει την ψαλίδα από τις θέσεις του υποβιβασμού και να γλιτώσει τις περιπέτειες, όμως απέτυχε να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι τέλους...

Ο Παλάσιο με άψογο τελείωμα σε πρώτο χρόνο από το πρώτο δοκάρι έπειτα από λάθος στην άμυνα της Σασουόλο άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τρομερό ευθύβολο σουτ του Μάρλον στο 17'.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Μπολόνια πήρε ξανά προβάδισμα στο 56' όταν ο Ντε Ζέρμπι είδε ξανά την άμυνα της ομάδας του να... κοιμάται, όμως, ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αφού ο Μάτρι έχασε τεράστια ευκαιρία για την ολική ανατροπή σε κενή εστία υπό πίεση από γύρισμα του Μπουράμπια...

 

SERIE A Τελευταία Νέα