Oι οπαδοί της Μίλαν... σκοτώνουν το φίδι της Ίντερ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Oι οπαδοί της Μίλαν... σκοτώνουν το φίδι της Ίντερ! (vid)

bet365

Πραγματικά εντωπωσιακό το θέαμα στις εξέδρες του «Τζουσέπε Μεάτσα» το βράδυ της Κυριακής πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι του Μιλάνου. Οι οπαδοί της Ίντερ υποδέχθηκαν αυτούς της Μίλαν με επίθεση... φιδιού, ωστόσο, οι φίλοι των «ροσονέρι» είχαν έτοιμη την απάντηση, αφού μάλλον είχε μαθευτεί το κορεό των «νερατζούρι».

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Άρσεναλ - Λέστερ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι οπαδοί της Ίντερ είχαν ετοιμάσει χορογραφία με την οποία παρουσιάστηκε το κεφάλι ενός φιδιού ώστε να προκαλέσει φόβο στους «ροσονέρι», οι τελευταίοι όμως είχαν προνοήσει...

Προφανώς έχοντας μάθει τι είχαν ετοιμάσει οι «αντίπαλοί» τους, έφτιαξαν κορεό με δυο χέρια να κόβουν αυτό το φίδι στη μέση!

Μπορεί το γκολ του Ικάρντι στο 92' να απογοήτευσε τους φίλους της Μίλαν και να μην επιβεβαιώθηκε η ελπίδα τους για... νίκη απέναντι στο φίδι, όμως οι εξέδρες είχαν γεμίσει από φαντασία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα