Γκέλα για τη Φιορεντίνα!

Gazzetta team
Γκέλα για τη Φιορεντίνα!

bet365

Γκέλα για τη Φιορεντίνα, αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας στην Κάλιαρι. Τέλος το απόλυτο νικών στο Αρτέμιο Φράνκι.

H διακοπή δε λειτούργησε ευεργετικά για τη Φιορεντίνα, η οποία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Κάλιαρι. Οι «Βιόλα» είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη, δεν έπεισαν με την εικόνα τους και ο Παβολέτι... φρόντισε να βάλει τέλος στο απόλυτο νικών που είχαν φέτος στο Αρτέμιο Φράνκι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν, αλλά σε δυο περιπτώσεις Κιέζα και Σιμεόνε δε μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Οι Βιόλα αν και δεν έπεισαν με την εικόνα τους θα μπορούσαν στο 45' να προηγηθούν, αλλά ο Κιέζα έχασε μοναδική ευκαιρία! Στο 60' ο Μπαρέλα ανέτρεψε τον Κιέζα, το VAR έστειλε τον Βερετού στην άσπρη βούλα κι αυτός δεν αστόχησε. Ωστόσο, τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων έδωσαν την ευκαιρία στον Παβολέτι να ισοφαρίσει στο 69ο λεπτό. Οι Βιόλα πίεσαν, το ματς έφτασε στο... 100ο λεπτό λόγω τραυματισμών (Πετσέλλα, Μιλένκοβιτς), αλλά τίποτα δεν άλλαξε... Ετσι, οι Βιόλα έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην τετράδα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα