Πάρμα – Λάτσιο 0-2

Gazzetta team
Πάρμα – Λάτσιο 0-2

bet365

Οι Λατσιάλι πέρασαν με 0-2 από την Πάρμα και συνεχίζουν στον στόχο τους για το Champions League. Πεντάρα στην ουραγό Κιέβο η Αταλάντα, ισοπαλία στο Μπολόνια-Τορίνο.

Η Πάρμα έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλό ξεκίνημα στην επιστροφή της στα σαλόνια, αλλά είχε πολλούς τραυματισμούς και έναν δύσκολο αντίπαλο να υποδεχτεί. Για τη Λάτσιο είχε νόημα μόνο η νίκη, ώστε να παραμείνει εντός τετράδας και έπαιξε ακριβώς έτσι. Οι Λατσιάλι επιτέθηκαν, έχασαν ευκαιρίες και έστω και καθυστερημένα, βρήκαν τα δύο γκολ για το πέρασμά τους με 2-0 από το «Ενιο Ταρντίνι». Ο Ιμόμπιλε αφού εκτέλεσε με πέναλτι για το έκτο φετινό γκολ του (81'), κέρασε και τον Κορέα (94'), ο οποίος κλείδωσε το τρίποντο.

Ίντερ - Μίλαν! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ανατροπή και βαθμός για Μπολόνια
Η Τορίνο αγκάλιασε τη νίκη, αλλά τα διαδοχικά προβλήματα στην άμυνα της στέρησαν ένα σημαντικό τρίποντο, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τη Μπολόνια. Ετσι, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στην 5η θέση. Η Τορίνο μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ. Ο Μεϊτε μοίρασε στον Ιάγο και ο τελευταίος πέτυχε το 1-0. Στο 54ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο τέρμα, με τον Ιάγο να μοιράζει και τον Μπασέλι να σημειώνει με ωραίο σουτ το 2-0. Ωστόσο, τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων και τα γκολ του Σανταντέρ στο 59' και του Καλαμπρέσι στο 77' έφεραν την ισοφάριση. Μοιραίος ο Τζάτζα ο οποίος έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες να δώσει το τρίποντο στην Τορίνο.



Εφιαλτικό ντεμπούτο για Βεντούρα
Η Κιέβο παρουσιάστηκε στο «Bentegodi» χωρίς νίκη στη σεζόν, αλλά με τον Βεντούρα στον πάγκο της. Στον αντίποδα, η Αταλάντα αγνοούσε τη νίκη από τις 20 Αυγούστου, αλλά στο ντέρμπι ουραγών η ομάδα από το Μπέργκαμο ήταν καταιγιστική. Ο Ντε Ρουν στο 25' άνοιξε το σκορ για την Αταλάντα κι έπειτα τη σκυτάλη πήρε ο Ιλισιτς που πέτυχε το 2-0 στο 28'. Τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 40' αποβλήθηκε ο Μπαρμπα. Ο Σλοβένος το πήρε πάνω του και με γκολ στο 50' και το 52' έδωσε διαστάσεις θριάμβου. Στο 72' ο Γκόσενς πέτυχε το 5-0, με την Κιέβο απλά να μειώνει στο 84' με πέναλτι του Μπίρσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα