Ουντινέζε - Νάπολι 0-3

Gazzetta team
Ουντινέζε - Νάπολι 0-3

bet365

Η Νάπολι πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Ουντινέζε (0-3) και μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο, Γιουβέντους, στους τέσσερις βαθμούς.

Την 5η της νίκη στα τελευταία 6 ματς στην Serie A πέτυχε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έκανε rotation και την είδε να περνά με το άνετο 0-3 από το νέο Friuli βυθίζοντας την Ουντινέζε στις 5 διαδοχικές ήττες. Στους τέσσερις βαθμούς μείωσαν τη διαφορά οι Partenopei από την πρωτοπόρο, Γιουβέντους.

Στο 4' ο Σιμόνε Βέρντι υπέστη μυικό τραυματισμό και έδωσε τη θέση του στον Φαμπιάν Ρουίθ, ο οποίος δέκα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Ισπανός, πρώην άσος της Μπέτις, πήρε από τον Φοφανά εκτός περιοχής και με τρελό curler στο απέναντι παραθυράκι έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Κέβιν Λαζάνια αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Ορέστης Καρνέζης [επέστρεψε στο Friuli ως αντίπαλος] και στο 37' το VAR έσωσε ίσως τον Μίλικ από απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα καθώς ο Πολωνός γλίτωσε με κίτρινη. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους στο 82' καθώς πήραν πέναλτι για απλωμένο χέρι και ο Ντρις Μέρτενς νίκησε τον Σκουφέτ για το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε δευτερόλεπτα αφού είχε περάσει στο ματς ο Μάρκο Ρογκ με σουτ ύστερα από προσπάθεια του Μέρτενς από αριστερά.

Ουντινέζε (Χούλιο Βελάσκες): Σκουφέτ, Λάρσεν, Νόιτνικ (86' Νόιτνικ), Εκόνγκ (35' Οπόκου), Σαμίρ, Μπεχράμι (68' Μπαράκ), Φοφανά, Ντε Πάουλ, Πουσέτο, Μαντραγκόρα, Λαζάνια.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Καρνέζης, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μαλκί, Χισάι, Αλαν, Ζιενλίνσκι (85' Ρογκ), Βέρντι (4' Φαμπιάν Ρουίθ), Καγιεχόν, Μέρτενς, Μίλικ (74' Χάμσικ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα