Καφετέρια έφτιαξε μπισκότα με τον Κριστιάνο να κάνει σεξ! (pic)

Καφετέρια έφτιαξε μπισκότα με τον Κριστιάνο να κάνει σεξ! (pic)

Gazzetta team
Καφετέρια έφτιαξε μπισκότα με τον Κριστιάνο να κάνει σεξ! (pic)

bet365

Το μαύρο βρετανικό χιούμορ δεν ανταποκρίθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Ζοσέ Γκονσάλβες, ιδιοκτήτης καφετέριας στο Γουόρστερ, προσπάθησε να προσφέρει λίγο γέλιο δημιουργώντας μπισκότα σε σχήμα ζευγαριού που επιδίδεται σε ερωτική πράξη, δίνοντάς τους το όνομα... Ronaldo Cookies!

Για την ακρίβεια, προκάλεσε οργή ο τρόπος με τον οποίο το αφεντικό του καφέ στο Γουόρστερ, σχεδίασε να σατιρίσει το θέμα με τον Κριστιάνο και την καταγγελία βιασμού που αντιμετωπίζει, έπειτα από τα όσα έχει ισχυριστεί η Κάθριν Μαγιόργκα για μια ιστορία που εκτυλίχθηκε πίσω στο 2009, στο Λας Βέγκας.

Το μαγαζί του Γκονσάλβες μεταφέρει τη γαστρονομία και τις γεύσεις της Πορτογαλίας και κάπως έτσι ο ιδιοκτήτης πήρε την αφορμή να φτιάξει τα... ιδιαίτερα και ακατάλληλα για ανηλίκους, μπισκότα, ωστόσο, δεν του βγήκε σε καλό, αφού θεωρήθηκαν προκλητικά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα