Η Γιουβέντους αγοράζει τη ρήτρα του Μπεντανκούρ

Η Γιουβέντους αγοράζει τη ρήτρα του Μπεντανκούρ

Gazzetta team
Η Γιουβέντους αγοράζει τη ρήτρα του Μπεντανκούρ

bet365

Οι πρωταθλητές Ιταλίας διαβλέπουν ότι θα απογειωθεί η αξία του Ροδρίγο Μπεντανκούρ και γι' αυτό θέλουν να αγοράσουν και το 50% μεταπώλησής του που διατηρεί η Μπόκα Τζούνιορς.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

To 2017, στο πλαίσιο της επιστροφής του Κάρλος Τέβες στην Μπόκα Τζούνιορς, η Γιουβέντους απέκτησε έναν άγνωστο 20χρονο. Ο Ροδρίγο Μπεντανκούρ όμως έχει καταφέρει τόσο στο πρόσφατο Μουντιάλ, όσο και στις εμφανίσεις του με τη Γηραιά Κυρία, να αποδείξει ότι το... έχει και έτσι το club αποφάσισε να προχωρήσει σε μία κίνηση που κλειδώνει το μέλλον του παίκτη.

Οταν η Γιούβε τον αγόρασε, πλήρωσε 9,5 εκατ. ευρώ για τον Ουρουγουανό, αλλά η Μπόκα που ζητούσε περισσότερα, τελικά συναίνεσε στο εν λόγω ποσό, κρατώντας ωστόσο, το 50% μελλοντικής πώλησής του. Αυτό το 50% θέλει να αγοράσει τώρα η πρωταθλήτρια Ιταλίας, καθώς διαβλέπει ότι η τιμή του Μπεντανκούρ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα εκτοξευτεί.

 

SERIE A Τελευταία Νέα