Έριξε τους τίτλους τέλους ο Μπουρντίσο

Κώστας Ζάλιαρης
Έριξε τους τίτλους τέλους ο Μπουρντίσο

bet365

Το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ηλικία των 37 ετών ανακοίνωσε ο Νικολάς Μπουρντίσο, έχοντας μείνει δίχως ομάδα από το καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την Τορίνο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ιταλία – Ουκρανία και σούπερ αποδόσεις στα Διεθνή Φιλικά από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο άλλοτε αμυντικός των Ίντερ, Ρόμα και Τζένοα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έπειτα από περιπέτειες 19 ετών στα γήπεδα, αποφασίζοντας πως ήρθε η στιγμή να γράψει τον επίλογο της καριέρας του, από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάτι άλλο για να συνεχίσει αυτό τον καιρό που μεσολάβησε από το καλοκαίρι και μετά.

«Ευχαριστώ όλους με όσους συνεργάστηκα σε όλο αυτό το ταξίδι, τον Θεό, την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, τις ομάδες μου, τους προπονητές μου, όλους και πάνω απ' ολα τους οπαδούς που με στήριξαν.

Το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που με έκανε χαρούμενο και με βοηθούσε στην κάθε μου μέρα. Με βοήθησε να ωριμάσω και ως άνθρωπος. Είμαι περήφανος για όσα πέτυχα και όσα ονειρεύτηκα να κάνω από παιδί».

Ο Μπουρντίσο συμπλήρωσε 49 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αργεντινής και συνολικά σε συλλογικό επίπεδο είχε 551 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 24 γκολ. Κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με την Ίντερ, δύο ιταλικά Super Cup, ενώ θα έχει να θυμάται το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του 2005 και το Παγκόσμιο Κύπελλο κ-20 με την εθνική ομάδα της αντίστοιχης ηλιακιακής κατηγορίας με την Αργεντινή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα