Ντε Λαουρέντις: «Ο Σάρι με έβλεπε απλά σαν... τράπεζα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Λαουρέντις: «Ο Σάρι με έβλεπε απλά σαν... τράπεζα»!

bet365

Ο πρόεδρος της Νάπολι δεν σταματά να κακολογεί τον Μαουρίτσιο Σάρι σε κάθε συνέντευξή του και στην πιο πρόσφατη από αυτές, ισχυρίστηκε πως ο Ιταλός νυν κόουτς της Τσέλσι τον αντιμετώπιζε απλά σαν... τράπεζα που του περνούσε τα χρήματα στον λογαριασμό του.

Η σχέση των Αουρέλιο ντε Λαουρέντις και Μαουρίτσιο Σάρι ολοκληρώθηκε με τον ισχυρό άνδρα των «παρτενοπέι» να μιλάει συνεχώς με πολύ άσχημα λόγια για τον πρώην προπονητή της ομάδας του, εμφανώς ενοχλημένος από την αποχώρησή του, με τον νυν κόουτς των «μπλε», όμως, να μην έχει απαντήσει ποτέ προκλητικά σε οτιδήποτε έχει ακούσει...

«Πίστευα ότι στο πρόσωπο του Σάρι είχα βρει έναν προπονητή για πολλά χρόνια, όμως κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ήταν απλά θέμα χρημάτων... Τον είχα ακούσει να λέει πως ήθελε με το επόμενο συμβόλαιο που θα υπέγραφε να γίνει πλούσιος. Ήμουν εκείνος που του έκανε αύξηση από τις 700.000 ευρώ σε 1,5 εκατ.ευρώ. Πίστεψα πως αγαπούσε την πόλη και την ομάδα, αλλά άρχισα να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή απλά με αντιμετώπιζε ως τράπεζα...» ήταν τα λόγια του προέδρου της Νάπολι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα