Καλούν για ανάκριση τον Κριστιάνο!

Καλούν για ανάκριση τον Κριστιάνο!

Κώστας Ζάλιαρης
Καλούν για ανάκριση τον Κριστιάνο!
Για πρώτη φορά, η Αστυνομία του Λας Βέγκας γνωστοποιεί την πρόθεσή της να καλέσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για ανάκριση αναφορικά με την υπόθεση της καταγγελίας του βιασμού!

Σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, η Daily Mirror αναφέρει ότι οι Αρχές των ΗΠΑ θέλουν να ερευνήσουν ενδελεχώς το θέμα που «καίει» τον CR7 το τελευταίο διάστημα και γι' αυτό το λόγο σκοπεύουν να τον καλέσουν για ανάκριση, προκειμένου να δώσει κι εκείνος την κατάθεσή του, καταθέτοντας τη δική του εκδοχή για τα όσα ισχυρίζεται η Κάθριν Μαγιόργκα ότι συνέβησαν σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας πίσω στο 2009, την καταγγελία για βιασμό αλλά και τα όσα έχει δηλώσει το «θύμα» περί εξαγοράς της σιωπής της με συμφωνητικό που της απέφερε αρκετές χιλιάδες ευρώ...

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και τι θα βγει απ' όλη αυτή την υπόθεση, όμως πρέπει κάποια στιγμή ν' ακούσουμε και τη δική του εκδοχή» ανέφερε άνθρωπος της Αστυνομίας του Βέγκας στη Daily Mirror!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα