Ρονάλντο για γκολ Σαλάχ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, το δικό μου ήταν το καλύτερο» (vid)

Gazzetta team
Ρονάλντο για γκολ Σαλάχ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, το δικό μου ήταν το καλύτερο» (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε live μετάδοση που έκανε στο Instagram έδωσε συγχαρητήρια σε Μόντριτς και Σαλάχ για τα βραβεία, αλλά ξεκαθάρισε ότι το ψαλιδάκι του ήταν καλύτερο από το γκολ του άσου της Λίβερπουλ.

Ο Ρονάλντο δεν έδωσε το «παρών» στα βραβεία της FIFA, όπως ακριβώς δεν είχε εμφανιστεί ούτε στην κλήρωση του Champions League στα βραβεία της UEFA. Πολλοί είπαν ότι πίσω από αυτό φαίνεται η πίκρα του CR7 για το γεγονός ότι δεν αναδείχθηκε νικητής, με τον Πορτογάλο να... σπάει τη σιωπή του μέσω Instagram.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ρονάλντο κάνοντας live μετάδοση, έδωσε συγχαρητήρια στους Μόντριτς και Σαλάχ για τα βραβεία του καλύτερου παίκτη και του καλύτερου γκολ, ωστόσο επισήμανε ότι το ψαλιδάκι του στο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Ρεάλ ήταν καλύτερο!

Παράλληλα τόνισε ότι τα βραβεία δεν έχουν καμία αξία στο τέλος της ημέρας και ότι ο ίδιος άλλωστε έχει ήδη ένα βραβείο Πούσκας στο μουσείο του! Αυτό που μετράει μάλιστα σύμφωνα με τον Ρονάλντο είναι η φυσική του κατάσταση και το γεγονός ότι διατηρείται στο υψηλότερο επίπεδο.

«Τα Παγκόσμια Κύπελλα, τα γκολ, τα τρόπαια, δεν πειράζει. Το πιο σημαντικό είναι να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, να είσαι καλά και χαρούμενος. Τα βραβεία είναι βραβεία. Έχω πολλά μηνύματα για το βραβείο του Πούσκας. Έλα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω ήδη ένα στο μουσείο μου. Ο Σαλάχ το άξιζε, ήταν ένα καλό γκολ. Και συγχαρητήρια στον Μόντριτς που νίκησε. Πολύ καλός. Αλλά το ψαλιδάκι μου ήταν ένα εξαιρετικό γκολ. Ας είμαστε ειλικρινής. Φυσικά και το δικό μου γκολ ήταν το καλύτερο. Αλλά δεν χαλιέμαι, έτσι είναι η ζωή. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρώ το επίπεδό μου για 15 χρόνια. Συνεπώς είμαι χαρούμενος. Πρέπει όλοι να προσέχουμε τους εαυτούς μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να διατηρώ το επίπεδο. 15 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο», ήταν τα λόγια του Κριστιάνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα