Φροζινόνε – Γιουβέντους 0-2

Gazzetta team
Φροζινόνε – Γιουβέντους 0-2

bet365

Ο Ρονάλντο γλίτωσε τη Γιουβέντους από διαφαινόμενο κάζο στην έδρα της Φροζινόνε (0-2) και την απογείωσε στο απόλυτο 5x5.

Η Φροζινόνε είχε μόλις ένα βαθμό. Θεωρητικά λοιπόν θα ήταν… ευκολάκι για τη Γιουβέντους να περάσει από εκεί για το 5x5. Τελικά το κατάφερε, αλλά της βγήκε η πίστη. Εκείνος που την έσωσε ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αφού άγγιξε νωρίτερα τα δίχτυα και είδε να του στερούν γκολ στη γραμμή, άνοιξε τον δρόμο για το δύσκολο πέρασμα με 0-2 για το απόλυτο ξεκίνημα των πρωταθλητών.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που είχε περίεργα έντονη βδομάδα, είχε βάλει τα δύο πρώτα γκολ του την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ μεσοβδόμαδα έγινε χαμός με την μάλλον άδικη αποβολή του στη Βαλένθια. Αυτή τη φορά βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και πλάσαρε ανενόχλητος για το τρίποντο. Στις καθυστερήσεις (94’) ο Μπερναρντέσκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο (69’ Ζοάο Κανσέλο), Πιάνιτς, Τσαν, Μπεντανκούρ (56’ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (85’ Ματουιντί).

 

SERIE A Τελευταία Νέα